Bajkai: Minél többen menjenek el a népszavazásra

2018.02.07. 13:10

Bajkai István, Erzsébetváros alpolgármestere, országgyűlési képviselőjelöltje beszélt a HETI TV-nek arról, hogy miként lehet egyszerre több helyen is megfelelni, de mellette szóba kerültek még kerületi ügyek is, mint a helyi népszavazás is.

Én semmiképpen sem szeretném befolyásolni az emberek véleményét, arra biztatok minden erzsébetvárosit, hogy minél többen menjenek el a népszavazásra, annak érdekében, hogy az érvényes legyen - mondta Bajkai István. Erzsébetváros alpolgármestere szerint miután eddig még soha, senki nem kérdezte meg az itt élőket, hogy merre fejlődjön, haladjon az életük, az életkörülményeik, sajnos akkor nem tették ezt meg, amikor kialakult ez a helyzet, a fejük felett döntöttek.

Azt javasoljuk, mondják el a véleményüket, a kerület vezetése meg ezt a legjobb lelkiismerete szerint veszi ezt majd figyelembe, a megfelelő döntéseket meghozni. Hozzá kell tennem, eddig is sokat dolgoztunk azért, hogy az itt élők életkörülményei javuljanak, a későbbiekben is ezt tesszük majd - mondta Bajkai. 

A teljes beszélgetést itt tekinthetik meg.