Döntött a bíróság: Sikkasztott Bangóné aktivistája

Vágólapra másolva!
Sikkasztás miatt első fokon elítélték Takács Krisztiánt, az MSZP csepeli önkormányzati képviselőjét, Bangóné Borbély Ildikó országgyűlési képviselőjelölt aktivistáját – értesült a Csepel.info. 
Vágólapra másolva!

Első fokon elítélték Takács Krisztiánt, az MSZP csepeli önkormányzati képviselőjét, Bangóné Borbély Ildikó országgyűlési képviselőjelölt aktivistáját – írta meg a Csepel.info. A politikusnak sikkasztás miatt kellett a bíróság elé állnia. Bangóné egyébként a kampányban a korrupció elleni harcot tűzte zászlajára.

Takács Krisztiánt korábban magánokirat-hamisítás miatt egy év próbára bocsátották. Az újabb bűncselekményt a politikus a próbaidő alatt hajtotta végre. Így ha jogerősen is elítélik, Takács korábbi bűncselekményét is elő fogják venni, és újabb ítéletet fognak benne hozni. Takács Krisztiánt ezen kívül még rágalmazás miatt marasztalta el a bíróság.

Bangóné kampányfőnöke az a Szenteczky János, akit két rendbeli, aljas indokból, nagy nyilvánosság előtt, felbujtóként elkövetett rágalmazás bűncselekménye miatt már jogerősen elítéltek. Szenteczky több korrupciós – hűtlen kezelés miatt indított – bűncselekmény gyanúja miatt is bíróság előtt áll. A csepeli MSZP sorait erősítette még az a Deme Gábor is, akit két ember meggyilkolása miatt ítéltek életfogytiglani börtönre 2012-ben.

Bangóné az utóbbi napokban azzal vált "híressé", hogy arra az egyszerű kérdésre sem tudott felelni, hogy befogadná-e az MSZP a migránsokat. Április 9-én, azaz az országgyűlési választások másnapján válaszol Bangóné arra a kérdésre, hogy az MSZP kormányra kerülése esetén befogadna-e migránsokat- hangzott el egy kérdésre. A politikus tehát nem cáfolta a migránsok befogadását, mindez pedig azt jelenti, hogy a szocialisták erre készülnek a választás után, bármit ellenkezőt is állít Karácsony Gergely.