Megint nevetséges helyzetbe hozta a muszlimbarát Vona Gábort egy müezzin

2018.03.16. 17:05

Vona Gábor orosházi fórumán ismét visszaköszöntek az arab kapcsolatok. Müezzin énekelt, muszlimok kezdték el árulni portékáikat. Nagy kár, mert az iszlámot dicsőítő pártvezér éppen kezdett belemelegedni a fideszezésbe. Úgy megzavarodott, hogy ehelyett európai ügyészségezett, húsz másodpercen belül ötször. 

Egészen kezdett belemelegedni Vona Gábor a már védjegyének számító orbánviktorozásba orosházi utcafórumán, amikor váratlanul ismét elkezdett egy müezzin énekelni – látható azon a videón, amit a csalódott jobbikosok által kezelt Vadhajtások.com nevű Facebook-oldal tett közzé. Az iszlámot dicsőítő pártvezér kicsit megakadt mondandójában, amit jól mutat, hogy nagyságrendileg ötször sikerült elmondani 20 másodperc alatt, hogy Európai Ügyészség. Innentől kezdve nem volt megállás, felbukkantak a régi haverok burkában, és elkezdték árulni portékáikat, egész pontosan az imaszőnyegeiket, pedig nem igazán most kellett volna. A Jobbik-rajongói nem is vették túl jó néven a megjelenésüket, és a mostanában toleranciát hirdető párt irányvonalával ellentétben elkezdték lökdösni a messziről jött arabokat. Itt lehet megnézni, hogy változott arab fórummá az egykori radikális párt rendezvénye:

Nem ez volt az első alkalom, amikor megszólalt a müezzin, amikor nem kellett volna. Februárban Vona éppen ismertette pártjának választási anyagát, amikor váratlanul felcsendült az ének:

Az arab kapcsolatok visszaköszöntek a pártelnök makói fórumán. Vona miután végre ismét jól kiszidta magát, egy olyan Volkswagen kisbuszba szállt be, aminek hátuljára - úgy tudjuk, a pártelnökben csalódott jobbikosok - Allahu Akbar feliratot ragasztott. A videóban az slusszpoén, hogy Vona a kisbusz mögött megy el, úgy száll be, a felvételen látni, hogy rá is néz a feliratra. De nem mer semmit csinálni, hanem megy tovább, és úgy próbál tenni, mintha mi sem történt volna.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK