Hidvéghi: Új szempontok a leendő kormány fókuszában

Vágólapra másolva!
Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója beszélt a Heti Tv Pirkadat című műsorában az új kormány előtt álló feladatokról, a nemzeti egységről, de szóba került a kormányellenes tüntetés tanulsága is.
Vágólapra másolva!

A leendő kormánnyal kapcsolatban Hidvéghi Balázs türelmet kért, ez a feladat a miniszterelnök dolga, aki majd időben nyilatkozik arról, hogy milyen szerkezetben és kikkel alakítja meg a kormányát. Bizonyos dolgokról már beszélt eddig is Orbán Viktor, szóba került már, hogy átalakítások várhatók, hiszen egy megváltozott politikai helyzetben vagyunk Magyarországon és Európában egyaránt.

mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója.

A magyar kormány előtt álló egyik fő feladat, hogy egyszerre tudja támogatni a nőket a gyermekvállalásban, de mellette a munkavállalásban, a karrierben is segítséget nyújtson.

A kormány azoknak tud támogatást adni, akik mindkettőt vállalják, ez jelenti ma a modern kor kihívását. a lépéseket is ehhez kell igazítania a kormánynak. Hidvéghi Balázs megerősítette, ez lesz a most megalakuló kormány egyik fő fókusza.

A teljes beszélgetést itt olvashatják.