Nekünk nem kell terápia, inkább elköltözünk Magyarországra

Vágólapra másolva!
Úgy tűnik, hogy Hollandiában is kezd kifulladni az erőszakos érzékenyítés. Bár mindent megtesz a liberális holland kormány - ahogy Nyugat-Európa más országainak kormányai is - hogy erővel lenyomják az őshonos állampolgárok torkán a tömeges bevándorlást, illetve elfogadtassák velük az elfogadhatatlant, hogy a más kultúrából érkező migránsok bizony sokszor erőszakosak, és a női nemre is másképp tekintenek, mint Hollandiában, mégis úgy tűnik, hogy a holland nők megdühödtek. A legújabb „érzékenyítő" kurzusra reagálva olyan pólót kezdtek terjeszteni, amelyen az szerepel: „Nekünk nem kell terápia, inkább elköltözünk Magyarországra."
Vágólapra másolva!

Nos, a liberális holland kormány legújabb „érzékenyítő" próbálkozásaként, a bevándorlás visszaszorítása helyett arra akarnák rákényszeríteni a fiatal holland lányokat, hogy járjanak olyan tanfolyamra, ahol megtanítják nekik, hogy hogyan kell viselkedjenek egy esetleges migránserőszak esetén.


A kiváló intézkedésre válaszul olyan pólókat kezdtek el Hollandiában terjeszteni, amelyen egy Magyarország térkép és egy olyan felirat szerepel, miszerint: „Nekünk nem kell terápia, inkább elköltözünk Magyarországra."

Íme a póló:

Holland póló Forrás: Facebook