Az ellenzék továbbra is saját kicsinyes politikai harcaival van elfoglalva

2018.05.18. 14:53

Az ellenzéki pártok továbbra sem képesek elfogadni a választók akaratát és továbbra is saját, kicsinyes politikai harcaikkal vannak elfoglalva - mondta Hidvéghi Balázs a Fidesz kommunikációs igazgatója pénteken Budapesten újságíróknak. A kommunikációs igazgató beszámolt arról is, hogy a Fidesz-KDNP és a most megalakult nemzeti kormány céljai ugyanakkor változatlanok: "a keresztény kultúránk, a határok és az ország szuverenitásának a védelme".

 Hidvéghi Balázs az új kormány megalakulása alkalmából tartott sajtótájékoztatóján hangsúlyozta, hogy a nemzeti kormány a magyar választók egyértelmű felhatalmazásával kezdheti meg a munkát.

Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója.Forrás: MTI/Kallos Bea

Az áprilisi választáson a Fidesz-KDNP különlegesen erős bizalmat és támogatást kapott a szavazóktól arra, hogy folytassa az ország kormányzását - tette hozzá.

Az ellenzék ugyanakkor nem képes elfogadni a vereséget, amit jelez, hogy nem jelentek meg az Országgyűlésben a miniszterek eskütételénél. A választók akaratával szemben, nem az ország ügyeivel, csak kicsinyes politikai harcaikkal foglalkoznak - mondta el a nagyobbik kormánypárt kommunikációs igazgatója.
A Fidesz-KDNP és a most megalakult nemzeti kormány céljai ugyanakkor változatlanok: keresztény kultúránk, a határok és az ország szuverenitásának a védelme"."Mindent el fogunk követni, hogy Magyarországot megőrizzük magyar országnak és nem engedjük, hogy bevándorlóországot csináljanak belőle" - szögezte le Hidvéghi Balázs.

Hangsúlyozta, hogy továbbra is a munkában és a magyar családokban hisznek és azért fognak dolgozni, hogy a pénzügyi stabilitás megőrzése mellett minél inkább tudják támogatni a magyar vállalkozásokat.

Célunk a teljes foglalkoztatottság és a magyar családok minél erősebb támogatása a jövőben is" - mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója.