Élete árán mentette meg férje a dombóvári baleset egyetlen túlélőjét

Vágólapra másolva!
Péntek este nagy vihar csapott le az országra, ami Dombóváron halálos balesetet is okozott. A Kórház utcában egy 40 méteres fa dőlt rá egy autóra, amiben öt ember utazott, négyen meghaltak.
Vágólapra másolva!

Péntek este egy kisvaszari család épp hazaindult a kórházból, amikor a vihar kicsavart egy fát, ami egyenesen a kocsijukra zuhant. Az autóban öten utaztak: elöl a férj és a feleség, hátul a 17 éves tinédzserlányuk, valamint az otthon maradt fiuk felesége, és annak öt hónapos csecsemője. Egyedül az anyósülésen ülő O. Éva élte túl a balesetet.

– mondta a család egy hozzátartozója a Borsnak.

A TV2 hírműsorának, a Tényeknek nyilatkozó Éva elmondta, hogy

a túlélésében az is közrejátszott, hogy a zuhanó fa éppen a két ága közötti részével csapódott be a fejénél.

A fiuk 20 éves felesége délután hasfájásra panaszkodott, ezért kellett elvinniük a kórházba, a vizsgálatok után már mentek is haza.

„Az ifjabbik Attila elvesztette a feleségét, a gyermekét, az édesapját és a testvérét is. Imádta a családját, már nagyon várta őket haza, de csak az édesanyját ölelhette meg újra. Pokoli lelki gyötrelmeken mennek most ők keresztül, nem esznek semmit, nem beszélnek senkivel, a házba sem tudnak visszamenni, hiszen minden csak rájuk emlékezteti őket. Az idejük nagy részét a közeli falvakban élő rokonaiknál töltik” – mondta a Borsnak a család barátja.

A családfő fahordással és kaszálással foglalkozott, ismerősei dolgos embernek ismerték. A Bors információi szerint az összeroncsolódott kocsi kölcsönautó volt, a család életben maradt tagjai pedig a közeljövőben elhagyják a települést.