Muszlim erőszak Angliában: szélsőséges támadás a szabadság ellen

Vágólapra másolva!
Ahogy arról korábbi cikkünkben beszámoltunk, erőszakos muszlim migránsok állták útját az English Defence League (EDL), azaz az Angol Védelmi Liga békés menetének. A migránsok rárontottak a részben idősekből álló tüntetőkre, és csak a felkészült rendőri jelenlétnek köszönhető, hogy nem lett vérontás belőle, de így is megsérült két szolgálatot teljesítő rendőr. De nézzük: miért kiabálják az Allahu Akbart a szélsőséges muszlimok, miért gyűlölik a liberálisok és a szélsőséges muszlimok egyaránt a közelmúltban elítélt Tommy Robinsont, és miért tartottak „Jézus arab volt” feliratú táblát a muszlim szélsőségesek?
Vágólapra másolva!

Íme a videó a vasárnapi worcesteri migránstámadásról:

Allahu Akbar: a muszlim felsőbbrendűség agresszív kinyilvánítása

A fenti videón hallható, ahogy az egyik tüntető „Allahu Akbar” felkiáltással próbál az angol jobboldali tüntetőkre rárontani.

Az „Allahu Akbar” felkiáltás értelme nem csak az, hogy az azt kiáltó muszlim vallású személy szerint ő, azaz a hite szerinti Isten nagy, tehát nem egy szubjektív, békés megnyilvánulás, sokkal inkább a muszlim felsőbbrendűségnek az agresszív kinyilvánítása,

azaz kvázi: az én Istenem nagyobb a te vallásodnál, államodnál, ezért „akbar”, azaz legnagyobb, és nem „kabir”, azaz nagy.

A muszlim fanatikus szerinti hitetlenek – azaz a keresztények és zsidók – elpusztítása közben azért kell az „Allah Akbart” kiáltani, mivel ezzel is félelmet akarnak kelteni „Allah ellenségei” szívében. Ezt a gondolatot Mohamed Atta is feljegyezte magának, mielőtt egy utasszállító repülővel belerepült a World Trade Centerbe 2001. szeptember 11-én.

Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/usage worldwide/Hubert Boesl

Miért utálják a muszlim migránsok Tommy Robinsont?

A felvételen többször is elhangzik a „Fuck Tommy Robinson” felkiáltás is a migránsok részéről, amelynek hátterében az áll, hogy a fent említett Tommy Robinsont nemrégiben azért ítélte el a bíróság több mint egy év börtönre, mert úgymond „megsértette a békét”.

Ami gyakorlatban azt jelentette, hogy be szeretett volna számolni azokról az erőszakos cselekményekről, amelyeket a muszlim migránsok követnek el az Egyesült Királyságban. De Tommy Robinson nyíltan beszélt arról, hogy hogyan foglalják el a bevándorlók az európai életteret, vagy például bemutatta a nem létezőnek hazudott no-go zónákat is.

Tehát gyakorlatilag a valóságot tárta volna a közönség elé, de azt a „haladó”, „liberális” országokban nem szabad. Tommy Robinson szimbolizálja tehát a szólásszabadságot, hiszen számos erőszakos cselekményről lerántotta a leplet, amit a nyugati sajtó csak a szokásos mély hallgatással nyugtázott volna. Ezzel kivívta a muszlimok és nyugati haladók haragját. Hiszen mindkét csoport egyetért abban, hogy ezekről jobb hallgatni.

A muszlimok ugyanis elvetik, sőt, mélyen elítélik a szólásszabadságot, hiszen a gondolkodásukban az iszlám vagy egyes muszlim személyek bárminemű kritizálása felér az istenkáromlással, amiért halál jár.

Így kerültek egy gyékényre a szélsőséges muszlimok a liberálisokkal. És ezért kell utálni Tommy Robinsont.

„Jézus arab volt”, azaz be fogtok hódolni nekünk

A videón látható egy tábla, amelyen az áll, hogy „Jézus is arab volt”. Ennek a fő mondanivalója az, hogy a keresztényeknek is be kell hódolnia az iszlámnak.

„Jesus was an Arab”, azaz „Jézus is arab volt” Forrás: Worcester News


A Korán szerint ugyanis – ellentétben a keresztény gondolkodással – Jézus nem volt az Isten fia, ő csupán Allah egy prófétája volt. Tagadják a Szentháromságot is.

A hitük szerint ugyanis harcolni kell a keresztények és a zsidók ellen, amíg meg nem adják magukat, és nem fizetik a védelmi pénzt (dzsizját) a muszlimoknak.

„Harcoljatok azok ellen, akik nem hisznek Allahban, sem az Utolsó Napban, és nem tartják tilosnak azt, amit Allah és az Ő Küldötte tilalmasnak nyilvánított, és nem az Igazság Vallását vallják – azok közül, akiknek a Könyv adatott (zsidók és keresztények)! Mindaddig (tegyétek ezt), amíg meg nem adják a fejadót, ha akarják, ha nem.”

Hitük szerint ugyanis a mohamedán végítélet idején majd Jézus igazságos uralkodóként alászáll, összetöri a keresztet, megöli a disznót, és eltörli a dzsizját.

Azaz eltörli a szerintük hamis vallást, a kereszténységet, és a „muszlim Jézus” arra kényszeríti majd a keresztényeket, hogy vessék alá magukat az iszlámnak, vagy meghalnak. Ez a gondolkodás áll a „Jézus is arab volt” tábla felmutatásának a hátterében.

Azaz a keresztények behódoltságának, alárendelt szerepének a kinyilvánítása.

A worcesteri brutális erőszak tehát muszlim szélsőségesek támadása volt a szólásszabadság, a nyugati világ és a keresztény hit ellen.