Újabb fordulat a VV Fanni-ügyben

VV Fanni
Az utolsó VV Fanniról készült fotó. Novozánszki Fannit tavaly november óta nem találják, a megölésével B. Lászlót gyanúsítják.
Vágólapra másolva!
Noha továbbra sem találják VV Fanni holttestét, napokon belül vádat emelhetnek a gyilkossággal gyanúsított férfi ellen – tudta meg a Blikk. Arról, hogy lehetséges-e valakit úgy elítélni, hogy az áldozatát soha nem találták meg, korábban mi is írtunk, erről itt olvashat.
Vágólapra másolva!

A Blikk úgy tudja, a rendőrség annyi bizonyítékot gyűjtött össze, hogy az ügyészség akár holttest hiányában is vádat emelhet az ellen a férfi ellen, akit néhány nappal azután fogtak el, hogy a lány eltűnt.

A gyilkossággal gyanúsított férfi Forrás: Facebook

Ami biztos, hogy kamera rögzítette, ahogy a férfi lecipeli a lány élettelen testét a lépcsőn, ahogy az is, hogy a férfi bérelt autójában vért találtak. A férfi pont azután fogták el, hogy az autókölcsönzője mindezt jelentette a rendőröknek.

– írja a Blikk egy informátorukra hivatkozva.

Forrás: Blikk

Az azonban még nagy kérdés, hogy a rendőröknek sikerült-e annyi vallomást, informatikai, nyom- és igazságügyi orvosszakértői véleményt begyűjteniük, amelyek akár a gyilkosság minősített esetét is alátámaszthatják. Azaz kiderülhet, hogy előre kitervelten, aljas indokból, különös kegyetlenséggel, nyereségvágyból kellett-e meghalnia a ValóVilág egykori játékosának. Ez ugyanis jóval nagyobb büntetést vonna maga után.

– nyilatkozta lapnak a lány családjának ügyvédje, Lichy József.

– mondta el Fanni anyja.

Igaz, a nyomozás hamarosan lezárul, ez azonban nem jelenti azt, hogy nem keresik tovább Fanni holttestét. Eddig több százmillió forint a nyomozati költség, speciális keresőkutyákat és a legmodernebb eszközöket is bevetették már a keresés során.