Bár mindent megtett Dömsödi Gábor, mégsem tudta elhallgattatni a pásztói kritikus hangokat

Dömsödi Gábor Dömsödi Gábor Dömsödi Gábor
Dömsödi Gábor
Vágólapra másolva!
Vasárnap időközi testületi és polgármester-választást tartanak a Nógrád megyei Pásztón, miután az országgyűlési választások után a képviselőtestület föloszlatta magát. A volt polgármester egy áljelölt bevetésével igyekszik bebiztosítani hatalmát, amelyről már korábban beszámoltunk. Viszont a jelek szerint a bukott televíziósból megélhetési okokból Pásztó polgármesterévé avanzsált Dömsödi Gábor mindent megtett azért, hogy elhallgattassa a kritikus hangokat a Facebook-oldalán a kampányban. Így működik a liberális szólásszabadság. Most kiderült, mégsem sikerült teljesen alapos munkát végeznie, mivel azért akadt jó néhány panaszkodó pásztói, aki el tudta mondani véleményét Dömsödi munkájáról.
Vágólapra másolva!

Dömsödi kétszínűségét jól mutatja, hogy két alkalommal is „élő vitára" hívta a kampányban a pásztói lakosokat, ahol a kérdésekre a polgármester egy székben ülve válaszolgatott.

Persze csak azoknak a kérdéseire, akikére akart. Ugyanis, ahogy az egyik kommentből kiderül, a liberális Dömsödi a szólásszabadság jegyében már jó előre letiltotta azokat, akik esetleg kritikusabb véleményüknek adhattak volna helyt a „vita" során.

Dömsödi Gábor Forrás:Polyak Attila

Az egyik kommentelő számon is kéri a beképzeltségével a pásztóiak haragját kivívó polgármestertől, hogy Dömsödi miért nem válaszol a kritikusabb kérdésekre is.

Forrás: Facebook


Persze a liberális polgármester egyből hazugságot és rágalmazást emlegetett a kommentelő felvetése kapcsán, de lényegében egyik kérdésre sem válaszolt.

A kommentelő fel is rója neki, és így ír:

Forrás: Facebook

Az áljelöltekkel machináló polgármester érdekes vitakultúrája miatt meg is jegyzi a fenti kommentelő:

Forrás: Facebook

Ám nemcsak a cenzúrázás miatt vonták felelősségre a polgármestert, hanem azért is, amiről már korábban az Origo is beszámolt, hogy

Dömsödi egyik képviselőjelöltje Nagy Gábor „Majzy" egy facebookos kommentje alapján támogatná, ha a fideszes polgármesterjelölt Farkas Attilát "hátravinnék", és "agyonlőnék", merthogy a fideszes Farkas - szerintük - roma származású.

Forrás: Origo

A rasszista kijelentéstől és életveszélyes fenyegetéstől Dömsödi azóta sem határolódott el, és Nagy Gábor "Majzy" továbbra is a polgármesterségre újra ácsingózó Dömsödi csapatának oszlopos tagja.


Ennek kapcsán több kommentelő is számon kérte a bukott tévést:

Forrás: Facebook

Egy másik pedig az álszentségével is szembesíti Dömsödit:

Forrás: Facebook


Forrás: Facebook


És bár Dömsödi Pásztó hihetetlen fejlődéséről akart számot adni a közvéleménynek az elmúlt hetekben, azért bőven akadnak olyan pásztói lakosok, akik nem látták ennyire kiválónak a Nógrád megyei városka helyzetét.

Íme néhány ezek közül:

Forrás: Facebook


Forrás: Facebook


Forrás: Facebook


Salgotarjanba nem mindig van hely ! Én nem csak magamrol beszélek mert hála istennek nekem rendeződött az életem!!! Sokan bajba jutnak kis gyermekekkel!!!! Hova menekülnek ha olyan hejzetbe kerülnek!!!! Sokan nem tudják milyen is az mikor bajba van 1 család!!!"

Forrás: Facebook

Van persze olyan is, aki nem túl cizelláltan, viszont annál velősebben fejezi ki a véleményét a megélhetési polgármesterről:

Forrás: Facebook

Kamujelöltet is bevetett

Vasárnap időközi polgármester és képviselőtestületi választást tartanak Pásztón, mivel az országgyűlési választás után a képviselőtestület feloszlatta magát. A pozícióért újra indul a bukott tévésből megélhetési okokból politikussá avanzsált Dömsödi, sőt egy az önkormányzat alkalmazásában lévő kamujelöltet is bevetett, hogy felé lejtsen a pálya.

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, Farkas Attila fideszes polgármesterjelölt és Farkas Attila "független" képviselőjelölt is indul Pásztón most vasárnap az időközi polgármester- és képviselő-választáson.

A dolog érdekessége az, hogy a "független" Farkas Mihály Attila az önkormányzat városgazdálkodásának dolgozója a temetőgondnokságon, és indulásának csak az a célja, hogy összezavarja a fideszes Farkas Attilára szavazni akaró pásztóiakat, és ezt kihasználva lopjon szavazatokat.


A névazonosság trükkjét Pásztón annak ellenére vetették be Dömsödiék, hogy a Dömsödi emberének tartott "független" jelölt Farkas Mihály Attilát helyben mindenki Misiként emlegeti, ám ennek ellenére Farkas Attila néven kérte szerepeltetését a szavazólapon.