Németh Szilárd: 2019 májusában jól kell választani

Vágólapra másolva!
Németh Szilárd, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, a Fidesz alelnöke a Heti Tv Pirkadat című műsorában beszélt az elfeledett nagyok újra felfedezéséről, szóba került a birkózó világbajnokság és természetesen a migráció ügye is.
Vágólapra másolva!

A politikus szerint azok, akik támogatják a bevándorlást, összevissza beszélnek szándékosan. Például egyfelől beszélnek a határok rendezéséről, hogy jobban oda tudjanak figyelni, ám véleménye szerint

Avramopulosz, az EU migrációs biztosa sem megállítani akarja a migrációt, hanem azt menedzselni, arról beszél, hogy ami eddig törvénytelen volt, azt miként lehet törvényesíteni. Németh Szilárd szerint ezek után már a kötelező kvótáig is eljuthatunk, sőt már eljutottunk idáig, hiszen a biztos szerint új jogosítványokat kell adni az Európai Migrációs Ügynökségnek, ezek egyike a kötelező kvóta átverése Európán lenne.

Avramopulosz példaként hozta fel Máltát, amelyik teljesítette a kvótát, ám Németh Szilárd szerint az egy pici ország, kis kvótával, az egy teljesen más világ, ahogy egészen más a magyar helyzet is, ahol az emberek kinyilatkozták, nem kérnek a lakosságcseréből.

Ez utóbbi már azért is jelentős a képviselő szerint, mert a migrációs biztos beszélt a munkavállalás megkönnyítéséről, de nem az uniós állampolgárokat értette, hanem a migránsokat.

A teljes cikket itt olvashatják.