Újabb szánalmas akció: Vona kínos erőlködése a baloldali álhírgyárban

Vona Gábor, kereszt
Vágólapra másolva!
Szánalmas, és egyben meglehetősen nevetséges akcióba fogott a 24 nevezetű balliberális álhírgyár azzal, hogy az antiszemita Jobbik bukott elnökét, Vona Gábort szavaltatta egy pár nappal ezelőtti videón, sajnos, csak most vettük észre, pedig nagy élmény. Bár eddig azt harsogták, hogy a baloldal mindig élesen küzd az antiszemitizmus ellen, úgy tűnik, ha a kiskedvencükről van szó, akkor még mindig minden elvet sutba dobnak. A balliberális álhírgyárak még mindig nem tettek le arról, hogy domesztikálják, szalonképessé tegyék a Jobbikot és annak hatalmasat bukott vezetőjét.
Vágólapra másolva!

Újabb szánalmas próbálkozás látható a 24 nevű balliberális álhírgyár oldalán. Az oldalra ugyanis – Kálmán Olga, jobbikos házipropagandista után – felkerült egy videó, ahol Vona Gábor is verset szaval, Ady Endre: Fölszállott a páva című versét.

A többszörösen megbukott Vona Gábor...

Az egyik balliberális álhírgyár most éppen az antiszemita Vonát mosdatja Forrás: Facebook

Kálmán Olga dilettáns ripacskodása olyan hatással volt ránk, hogy Vona produkcióján majdnem átsiklottunk, elnézést kérünk érte! Pedig van miről beszélni...

Vona úgy áll a háttérként kiszemelt Szabadság híd előtt (értik, ugye, Szabadság híd, ezt a kifinomult, már-már alföldiróberti utalást! Lehet, hogy ő rendezte Vonát?), mint egy szerencsétlen általános iskolás, akinek a kettese múlik azon, hogy megtanulta-e a verset. Láthatóan annyit is ért belőle, a kijelentő mondatot kérdésnek hiszi, és megkérdezi, észre sem véve, hogy így nincs értelme. És mered tovább ugyanarra az egyetlen pontra, ahonnan csak fél másodpercre meri elvenni a tekintetét, aztán kétségbeesetten vissza is tér. Mi lehet ott? (biztos nem a súgógép...)

Kálmán Olga szavalatához hasonlóan ettől is megkíméljük önöket, aki nagyon akarja, úgyis megtalálja.

A hazai balliberális oldalon hosszú hónapok óta komoly igyekezet van annak érdekében, hogy Vonát és antiszemita pártját elfogadtassák úgy, mint egy mérsékelt, civilizált politikai szereplőt. Mindez pedig ékesen mutatja, hogy

a baloldalon semmilyen elv és érték nem számít.

Persze nem kell meglepődni a balliberális álhírgyárak viselkedésén. Szimbolikus, hogy éppen a Vona-videó publikálása után robbant ki a Jobbik legújabb antiszemita botránya. Szávay István ügyéről hosszú ideig mélyen hallgattak az ellenzéki propagandisták, majd pedig elkezdték mosdatni a zsidógyűlölő jobbikost.

A Jobbik propagandistáját is beengedték

A Jobbik és a 24 összefonódására már korábban is jó példa volt, hogy szintén verset szavaltattak a Jobbik egykori házi tévésével, a Vonához hasonlóan csúnyán megbukott Kálmán Olgával. Vonához hasonlóan Kálmán szereplése is meglehetősen nevetségesre sikeredett. Az övé attól vált ellenállhatatlanul mulatságossá, hogy megpróbált színészként viselkedni. Vona esetében még ebben sem vagyunk biztosak, él bennünk a gyanú, hogy ő a tanár néni elé képzelte magát a nyolcadik osztályban.

Az ellenzéki álhírgyárak továbbra is megpróbálják helyzetbe hozni a bukott pártot és annak bukott vezetőit és propagandistáit.