Konkrétan az egész internet Kunhalmi Ágnes MTVA-s műesésén röhög

Kunhalmi Ágnes, könnygáz
Vágólapra másolva!
A színészi ambíciókkal bíró politikusról szállingóznak a mémek, szemmel láthatóan megvan az idei Arany Málna-díj abszolút esélyese. A Soros támogatta ellenzék az erőszakos akciók közepette is meg tudja mosolyogtatni a magyarokat. 
Vágólapra másolva!

Ahogy beszámoltunk róla, Kunhalmi Ágnes, befolyásos MSZP-s politikus főszereplésével egy luxusvideó bukkant fel az interneten. A felvétel azért telitalálat, mert több kategóriát is képvisel egyben, így a szórakozást preferálók, a simán csak nevetgélni akarók, a szánalomra vágyók, és az ovis humort előnyben részesítők is megtalálják benne az örömüket. A videón az látható, ahogy a köztévéfoglaló-randalírozó politikus a

Mission Impossible című film egyik jelenetébe elhelyezve magát, akcióhősként nekirontott az egyik ajtónak a köztévé épületében, majd eljátszva az ütközést, másfél métert zuhant visszafelé.

Nem véletlen Kunhalmi lelkesedése, hiszen korábban színésznő szeretett volna lenni. A Wikipédia meglehetősen röviden összegzi Kunhalmi tanulmányait, és annak eredményét:

Így lett belőle politikus. Ahogy az ajtó sem kímélte az MSZP-s politikust, úgy az internet népe sem. Villámgyorsan elkezdtek terjedni a kínos kamuesésével kapcsolatos mémek és videók.

Egyet viszont könnyű megérteni: miért is esett ki Kunhalmi Ágnes a Színművészeti Főiskola felvételijének legelső, mondhatni nulladik fordulójában.

Itt láthatják az egyiket közülük, ami egy focista fetrengésével hozza összhangba a szocialista művésznő alakítását: