Budapesti szilveszteri partit dicsér a nemzetközi sajtó

szilveszteri buli
Európa egyik legjobb szilveszteri bulija Budapesten 2017-ben.
Vágólapra másolva!
A Vogue Italia válogatásában Európa legnagyobb városait lekörözve, Közép-Európa legjobbjai közé bekerült egy budapesti szilveszteri minifesztivál is.
Vágólapra másolva!

Tény, hogy napjainkban egyre több nemzetközi dicséretet kapnak a külföldi sajtóban Magyarország turisztikai látványosságai, azonban most egy egészen rendkívüli elismerés miatt lehetünk még büszkébbek. A Memoryland óévbúcsúztató partit 2017-ben rendezték meg először a magyar fővárosban, és rögtön hatalmas sikert könyvelhet el.

– írta a Vogue Italia magazin. Nem véletlen, hogy az elismerés után komolyan fel kellett kötniük a "lenge magyart" a Miller Memoryland 2018 szervezőinek, akik célul tűzték ki, hogy az idei óévbúcsúztató még nagyobbat durranjon majd.

A szilveszteri partin olyan világhírű DJ-ék keverik majd a a korongot, mint Gary Beck, Jody Wisternoff, Luke Slater, de a keverőpult mögé áll majd Miss Monique is.

Európa egyik legjobb, egyben legnagyobb szilveszteri bulija Budapesten a Millenárison 2017. december 31-én Forrás: Origo

A rajongók élvezhetik majd Pfirter, John Graham aka QUIVVER, Inigo Kennedy mixeit is, ráadásként

jelen lesz két magyar sztár is, DJ Budai és a techno magyar nagyköveteként jegyzett Isu is.


Európa egyik legjobbjának ítélt évbúcsúztató bulija, a Memoryland 2018 helyszíne idén a BOK Sportcsarnok (volt SYMA-csarnok) lesz.