A magyar embereknek joguk van tudni a brüsszeli migránspárti tervekről

Migrants Landin in Salerno Italy MIGRATION SEA POLITICS RESCUE AFRICA croce rossa human right social isseu conflict WAR ECONOMY campania Migrants Landin Salerno
Mali migránsok érkeznek Európába
Vágólapra másolva!
Mindenkinek joga van ahhoz, hogy pontosan tudja, mit akarnak a brüsszeli bürokraták, akik a Soros-terv továbbörökítésén dolgoznak. Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője a kormánypárti képviselőcsoportok kihelyezett ülésén azt mondta, bevándorlóországgá akarják tenni Európát a kötelező kvóta és a határvédelem gyengítésével. 
Vágólapra másolva!

Ezeket a javaslatokat - így a kötelező kvótát, a határvédelem jogának gyengítését, a migránsvízum bevezetését, a migrációt segítő Soros-szervezetek támogatásának megháromszorozását, a gazdasági migráció legalizálását és a nem bevándorláspárti országok megbüntetését - a Fidesz-KDNP elutasítja - jelentette ki Kocsis Máté, hozzátéve azt is, hogy szerintük ezek

olyan húsbavágó tervek, amelyekről minden magyarnak tudnia kell.

Mindenkinek joga van ugyanis ahhoz, hogy tudja, mit akar Brüsszel - fogalmazott. A Fidesz-KDNP szerint nagyobb hangsúlyt kell fektetni a nemzeti határok, kultúra, valamint szokások védelmére.

"Egyenrangú nemzetek együttműködésén alapuló Európában szeretnénk élni" - mondta, úgy összegezve a migrációs álláspontjukat:

Mali migránsok érkeznek Európába Forrás: NurPhoto/Paolo Manzo/NurPhoto/Paolo Manzo

"Minden ember védi a házát kerítéssel, és nem azért, mert a kerítésen kívül lévőket gyűlöli, hanem azért, mert a kerítésen belül lévőket szereti" - fogalmazott.

AZ EP-választás tétje a migráció megállítása

Kocsis Máté az európai parlamenti választás tétjének nevezte, hogy azok a pártok és vezetők legyenek többségben az EU-ban, akik nem akarnak több migrációt, akik nem bevándorláspártiak és

akik nem támogatják a Soros György által megfogalmazott elképzeléseket.

A családvédelmi akciótervről is egyeztettek

Harrach Péter, a KDNP frakcióvezetője a tanácskozás napirendjén szintén szereplő családvédelmi akciótervről beszélt, hangsúlyozva: az nem csupán a családokat segíti, hanem a demográfiai helyzetet is javítja.

A kormánypártok a családvédelem, nem pedig a bevándorlás pártján állnak

- mondta, megdöbbentőnek nevezve ezzel kapcsolatban a svéd szociális miniszter és a BBC szakértőjének nyilatkozatát, akik bevándorlással oldanák meg a demográfiai problémákat.

Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője és Harrach Péter, a KDNP frakcióvezetője sajtótájékoztatót tart a Fidesz-KDNP frakciószövetség háromnapos frakcióülésének második napján Balatonalmádiban Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

Kocsis Máté azt közölte a családvédelmi akciótervről, hogy várhatóan négy törvényt érint majd a kormányzati javaslatcsomag. Módosulni fog a költségvetési és az egészségbiztosítási törvény, a munka törvénykönyve, valamint az adótörvények, a módosítási indítványokat pedig rövidesen, akár még februárban benyújthatják.

A Kétfarkú Kutya Pártnak a családvédelmi akcióterven való viccelődését ízléstelennek, az édesanyákkal szemben bántónak minősítette. Kiemelte továbbá: az ország gazdasági lehetőségei megengedik a családvédelmi akciótervet. Ezzel kapcsolatban megjegyezte azt is, még

a nyári szünet előtt készülnek elfogadni a jövő évi költségvetést.

Így az Országgyűlés június 15. - a rendes ülésszak vége - után várhatóan még közel egy hónapig dolgozni fog - mondta Kocsis Máté.