Orbán Viktor levélben köszöntötte Korda Györgyöt

Selejtező - első nap a Budapest Poker Openen a Las Vegas Eurocenterben 2018 december 5-én Selejtező - első nap a Budapest Poker Openen a Las Vegas Eurocenterben 2018 december 5-én
Korda György a Budapest Poker Openen a Las Vegas Eurocenterben.
Vágólapra másolva!
Orbán Viktor levelet írt Korda Györgynek 80. születésnapja alkalmából. A miniszterelnök jó egészséget és kártyázásban, éneklésben egyaránt bővelkedő éveket kívánt az énekesnek.
Vágólapra másolva!

Levélben köszöntötte Orbán Viktor miniszterelnök

Korda György előadóművészt 80. születésnapja alkalmából.

Vannak dalok, amelyeket hallva egy egész korszak életérzése elevenedik fel bennünk. És vannak előadók, akik olyan képesség birtokában vannak, amellyel évtizedek múltán is képesek fenntartani a közönség figyelmét és szeretetét.

– idézi a közlemény a levélben írtakat.

A köszöntőben Orbán Viktor kiemelte Korda György több évtizedes zenei munkásságát, a pókersport népszerűsítéséért tett fáradozásait és a megannyi örökzöld slágert, amellyel megajándékozta a zenekedvelő honfitársakat.

Korda György a Budapest Poker Openen a Las Vegas Eurocenterben Fotó: Szabó Gábor - Origo

Korda György pályafutása 60. jubileumi évfordulóját is ünnepelte, amelyre a miniszterelnök levelében is kitért, a jövőre nézve pedig

A miniszterelnök jókívánságait Nyitrai Zsolt kiemelt társadalmi ügyekért felelős miniszterelnöki megbízott adta át az előadóművésznek a születésnapján.