Anyja gyilkosának szemébe fog nézni Balla Irma fia

Schönstein Sándor vádlott a Balla Irma-gyilkosság megismételt eljárásának másodfokú tárgyalásán a Debreceni Ítélőtábla tárgyalótermében 2013. szeptember 12-én
Vágólapra másolva!
Az anyja, Balla Irma meggyilkolásával tévesen megvádolt Schönstein Sándor átolvassa a mostani jegyzőkönyveket. Azt mondja, alig várja, hogy anyja gyilkossági pere lezáruljon. Ez a nap, úgy tűnik, egyre közelebb van, már az utolsó szakértői véleményeket ismertetik a mai tárgyaláson Nyíregyházán – tudta meg a Blikk.
Vágólapra másolva!

– ezt mondta a Blikknek Balla Irma fia.

Schönstein Sándor Forrás: MTI/Czeglédi Zsolt

A férfi állítja: ez az ügy kettétörte az életét.

„Odalett a méltóságom, az egészségem és a karrierem. Évekig nem találtam normális állást: hiába végeztem informatikusként, még az állásinterjúra sem hívtak be, amikor meglátták a nevem. Korábban sem voltam nagy csajozós, de a velem történtek még zárkózottabbá tettek.”

Balla Irma Fideszes képviselőt brutális kegyetlenséggel gyilkolták meg 2007-ben. Egy feszítővassal több mint hússzor fejbe ütötték. A holttestet fia, Sándor találta meg.

A nyomozás során tanúként hallgatták ki, majd egy év múlva kommandósok törtek rá, hogy őrizetbe vegyék.

Már tartott a bírósági tárgyalás, amikor az ügy jelenlegi vádlottja beismerő vallomást tett, ám Sándort csak 2013 szeptemberében, 23 hónap után engedték el.

Balla Irma fiával korábban készült hosszabb interjúnkat itt olvashatja.