Láng Zsolt: Racionális lépés lenne, ha a kormány átvenné a Lánchíd felújítását

Budapest Lánchíd felújítás előtt
Vágólapra másolva!
A kormány tavaly év végén teljesen egyértelműen kijelentette, hogy megkapja az új vezetés a pénzt, ez olyan kormánygyűlésen is elhangzott, ahol Karácsony Gergely főpolgármester is jelen volt, ezért érthetetlen Tüttő Kata legújabb kijelentése - mondta Láng Zsolt, a Fidesz-KDNP budapesti frakcióvezetője. 
Vágólapra másolva!

- mondta a Fidesz-KDNP budapesti képviselőcsoportjának vezetője. Láng Zsolt szerint a felelősök összevissza beszélnek. Mint mondta, Draskovics Tibor, a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) igazgatóságának elnöke szerint azért tart ennyi ideig a kiírás előkészítése, mert át kell nézni, mire van pénz, és mire nincs.

Továbbra sem tesznek semmit Karácsonyék a Lánchíd ügyében Fotó: Csudai Sándor - Origo

Ehhez képest Tüttő Kata főpolgármester-helyettes azt mondta, hogy semmin nem változtattak a Tarlós István korábbi főpolgármester idejében már közzétett kiíráson - mondta. Tüttő Kata bejelentette, hogy

- közölte Láng Zsolt.

A Fidesz-KDNP fővárosi képviselőcsoportja nem érti Tüttő Katát, hiszen a kormány tavaly év végén teljesen egyértelműen kijelentette, hogy megkapja az új vezetés a pénzt. Ez olyan kormánygyűlésen is elhangzott, ahol Karácsony Gergely főpolgármester is jelen volt - jegyezte meg Láng Zsolt.