Lengyelországból jöhet hatékony koronavírus-gyógyszer - ORIGO Hírcast

koronavírus, COVID-19, vakcina, védőoltás, labor, illusztráció
Illusztráció.
Vágólapra másolva!
Már elérhető az Origo Hírcast, a megújult Origo podcast csatornája a legfontosabb hírekkel. Adásunk hetente háromszor jelentkezik hírösszefoglalóval, Magyarország és a nagyvilág legfontosabb híreivel, a következő napok legjobb programjaival és várható időjárásával. 
Vágólapra másolva!

Ízelítő az Origo Hírcast szeptember 25-i hírösszefoglaló podcast adásából: Lengyelországban előállították a világ első vérplazmaalapú koronavírus-gyógyszert. Az Országos Meteorológiai Szolgálat több megyére figyelmeztetést adott ki az erős szél, a jégeső és a sok csapadék miatt. Szó lesz a valaha volt legnagyobb delfinpusztulásról és beszélünk az új Iphone megjelenésének időpontjáról is. Megtudhatjuk még, hogy mennyit emelkedik a Nobel díj pénzjutalma és beszámolunk a legfrissebb időjárási helyzetről, számos más színes és érdekes hír társaságában - mostantól már podcast formában is!

Már elérhető az Origo Hírcast, a megújult Origo podcast csatornája a friss hírek szerelmeseinek! Hallgasd a legfontosabb híreket akkor és ott, ahol és amikor Neked a legkényelmesebb! Válogatott híreinket ezentúl nemcsak olvashatod, hanem akár útközben, akár sportolás vagy házimunka közben is hallgathatod! Pont úgy, ahogy neked kényelmes!

Hetente háromszor jelentkező hírösszefoglalónkat megtalálod a Spotify, az Apple Podcast felületein, illetve számos más podcast lejátszó mobilalkalmazásban. Légy képben Magyarország és a Nagyvilág legfontosabb híreivel, a következő napok legjobb programjaival és várható időjárásával. Olvasd és mostantól hallgasd is az Origo híreit!

Itt hallgathatod minden hétfőn, szerdán és pénteken:
Spotify
Apple Podcast
Google Podcast:
Deezer