Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Bot végére szerelt késsel kaszabolta rendszeresen élettársát egy féltékeny férfi Ózdon

Vágólapra másolva!
Fél éven át bántalmazta és verte élettársát egy ózdi férfi, egy bot végére szerelt késsel pedig rendszeresen kaszabolta is az asszonyt. Volt, hogy összetört a fején egy befőttesüveget. Amikor nem volt otthon a férfi, akkor a rokonok őrizték a nőt. 
Vágólapra másolva!

A poklok poklát kellett kiállnia fél éven keresztül egy ózdi asszonynak. A nő és élettársa még 2014-ben jöttek össze, ezután három közös gyerekük is született. Pár év után azonban a férfi egyre féltékenyebb, ettől pedig egyre agresszívebb lett, és egyre többször ütötte meg az asszonyt. Egy idő után már szinte minden nap a nő hűségét firtatta, a férfi ütötte és verte, ahol csak érte, szinte mindennapossá váltak az ütlegelések és a pofonok is a családban - írja a Bors.

Egy idő után a férfi ki sem engedte párját a házból, csak otthon verte:

volt, hogy befőttesüveget tört szét a fején, máskor arcát a radiátorba verte,

emellett összetákolt egy "különleges" kínzóeszközt is:

egy bot végére egy kést szerelt, és egy idő után már ezzel a szerkezettel verte és kaszabolta az asszonyt.

A nő hiába feküdt otthon véresen, esetenként összeszabdalva, még orvoshoz sem mehetett, teljesen bezárva élt, ha a férje elment otthonról, akkor a rokonaival őriztette feleségét, hogy még véletlenül se szökhessen meg.

A nőnek fél évet kellett bezárva töltenie, azonban egy nap, mikor a férfi ismét rokonai felügyeletére bízta az összevert nőt, az asszony összeszedte maradék lelki erejét, és sikerült megszöknie.

A férfit ezután letartóztatták, hétfőn áll az Ózdi Járásbíróság elé - írj a lap.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről