A nyafogás nem városvezetés - a főváros propagandaplakátjain üzentek Karácsony Gergelynek

Vágólapra másolva!
Kedden a Fidelitas tagjai egy figyelemfelhívó kampány keretében több budapesti kerületben átragasztották a főváros propagandaplakátjait. "A nyafogás és a kormányra mutogatás nem városvezetés" - üzenték a főpolgármesternek. "Hallott minket valaki akár csak egyszer is picsogni, siránkozni? Végeztük a dolgunkat!" - reagált az akcióra Wintermantel Zsolt, Újpest korábbi polgármestere. 
Vágólapra másolva!

"A nyafogás és a kormányra mutogatás nem városvezetés" - ezt a feliratot ragasztotta a nagyobbik kormánypárt ifjúsági szervezete a főváros propagandaplakátjaira például a II. kerületben, Újpesten, Terézvárosban, Erzsébetvárosban, Józsefvárosban és Zuglóban.

A baloldali városvezetés január közepén jelentette be, hogy plakátkampányt indít. Karácsony Gergelyék nem sajnálták a közpénzt, egyes számítások szerint az akció több tízmillióba kerülhetett a fővárosnak, ami leginkább azért furcsa, mert a baloldali politikusok éppen a pénzhiányra panaszkodnak.

- kommentálta a Fidelitas akciójára reagálva a baloldali városvezetés teljesítményét Wintermantel Zsolt, Újpest korábbi polgármestere, a Fidesz választókerületi elnöke. A kormánypárti politikus szerint a pesti kerületben közel sem olyan rossz a helyzet, mint ahogy azt Déri Tibor momentumos polgármester, és stábja állítja. "Újpestnek 400 millió forinttal, azaz mindössze 2%-kal kevesebb lesz a költségvetési bevétele idén, mint 2019-ben" - írta korábbi posztjában, kiemelve, hogy "a különbség nagyjából annyi, mint amennyit az újpesti médiára, az önfényező propagandájukra fordítanak."

A XIV. kerületben is átragasztották Karácsony plakátjait. Zugló kifosztása NEM városvezetés! - írták.

Akárcsak Erzsébetvárosban: a Fidelitas tagjai itt is üzentek Karácsony Gergelynek.