Szembesítették Niedermüller Pétert, hány ígéretét nem tartotta be

Vágólapra másolva!
A baloldali városvezetés nem elég, hogy oltásellenes, és nehezíti a járvány elleni védekezést, még a saját ígéreteit sem tartja be - jelentette ki Virágh Előd, az erzsébetvárosi Fidelitas elnöke a polgármesteri hivatal előtt tartott szerdai sajtótájékoztatóján. A nagyobbik kormánypárt ifjúsági szervezete a zöld-ígéreteivel szembesítette Niedermüller Pétert, a kerület DK-s polgármesterét. 
Vágólapra másolva!

"Tegnap szemétszedést tartottunk a Klauzál téren és környékén. 5 kis utca, 5 nagy zsák. Ez Niedermüllerék bizonyítványa" - olvasható a helyi Fidelitas Facebookján.

Virágh Előd elnök és Radics Béla alelnök közös sajtótájékoztatóján arra hívta fel a figyelmet, hogy

2019-ben a baloldali városvezetés, élükön a Momentummal olyan zöld fejlesztési ígéreteket tett, amiből semmit nem tartottak be.

Mint a helyi alapszervezet oldalán írják, néhány "ékes példával" szembesítették a baloldali városvezetést, leginkább a "fűt-fát" ígérő Momentumot. Felhozták, hogy az elmúlt több mint másfél évben

  • egy darab fát nem ültettek a Murányi utcában,
  • nem hoztak létre kerékpáros útvonalakat,
  • nem hoztak létre új nyilvános illemhelyeket.

"Se a tisztaság, se a biztonság, se a zöld felületek mennyisége terén nem történt előrelépés" - összegeztek, kiemelve, hogy a hiteltelenségi bajnokságot is a Momentum nyerte.

Majd a baloldali párt helyi előválasztási jelöltjére, Tompos Mártonra utalva azt írták, hogy egy ún. korrupcióvadász fiatalembert indítanak országgyűlési képviselőjelöltként. "Ennek a vadásznak mindenki gyanús, kivéve a DK táskás embere Czeglédy Csaba, aki botrányos szerződései révén az Önkormányzat minden idők legjobban kereső ügyvédje lett" - szúrtak oda a momentumos jelöltnek, és a baloldal táskás emberének tartott Czeglédy Csabának.

Mint ismert, a szombathelyi politikus-ügyvéd a legutóbbi önkormányzati választás óta több megbízást is kapott Niedermüller Pétertől, illetve a baloldali vezetésű önkormányzattól. "Továbbra sem fogjuk hagyni, hogy hülyének nézzék az erzsébetvárosiakat" - húzták alá.