Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Eladják a házat, ahol Molnár Csilla szépségkirálynő öngyilkos lett

Molnár Csilla, szépségkirálynő, Molnár Csilla Andrea magyar modell, 1985-ös magyar szépségkirálynő
Magyarország, Budapest XII. Jagelló út 1-3., a Budapesti Kongresszusi Központ Pátria terme, az 1985-ös Magyarország szépe verseny győztese Molnár Csilla, mögötte az udvarhölgyei, balra Füstös Veronika, jobbra Kruppa Judit. 1985
Vágólapra másolva!
Eladja tulajdonosa a Molnár-villaként ismert fonyódi házat - írta a Blikk. Ez az a ház, ahol a 17 éves szépségkirálynő öngyilkos lett 1986-ban.
Vágólapra másolva!

Az épület a 80-as években az egyik legfelkapottabb hely volt a Balaton partján, megfordult itt a művészvilág színe-java,

a tulajdonos Molnár István és a családja pedig az emeleten élt

- írta a lap.

Molnár Csilla 1986-ban lett öngyilkos. A Blikk járt a házban, a lap azt írja, már csak egy megkopott tükör, egy égő nélküli olvasólámpa és egy kertre néző szoba emlékeztet a közel 35 évvel ezelőtt történt tragédiára.

A villát most árulja jelenlegi tulajdonosa, Parrag Sándor, aki 12 éve vette meg az akkor már évek óta üresen álló, elhagyatott ingatlant.

Molnár Csilla szülei ugyanis a tragédia után szinte azonnal eladták a villát.

Akadt bérlője, de az épület lepusztult, a közműveket is kikötötték.

– mondta a jelenlegi tulajdonos.

Az 1985-ös Magyarország szépe verseny győztese Molnár Csilla, mögötte az udvarhölgyei, balra Füstös Veronika, jobbra Kruppa Judit Forrás: Fortepan/Gábor Viktor

Csilla szülei soha nem tudták feldolgozni szeretett lányuk halálát – mondta a tulajdonos.

- mondta Parrag Sándor.

A fonyódi Molnár Csilla az 1985-ös Miss Hungary szépségverseny győztese volt. A középiskolás lány a hazai verseny után a Miss Európán is az élmezőnyben végzett, 3. lett. Magántanulóként folytatta volna tanulmányait, ám életét számos pletyka, magánéleti és családi konfliktusok egész sora nehezítette, problémáit megoldhatatlannak ítélte. 1986. július 10-én a szülei házában pársoros búcsúlevelet írt, majd nagy adag gyógyszert vett be, és a kiérkező mentők már nem tudták megmenteni az életét.

„Ha Ön, vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes lelki elsősegély számot!"

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről