Inkább kivégezte a babakocsiban ülő kisfiát a magyar pornósztár, mint hogy az édesapjának adja

Vágólapra másolva!
Egyre több részlet derül ki a pénteki tragikus gyilkosságról, amikor a 44 éves B. Katalin egy olasz kisvárosban több késszúrással megölte a saját kisfiát, a testet pedig bevitte egy szupermarketbe és a kasszaszalagra tette. Az apa kezdetben fel sem fogta, mi történt, amikor a nő elküldte neki a halott gyerekről készült fotót. A bíróság korábban neki ítélte a gyerekeket, szerdán ment érte; Katalin ezt nem tudta elfogadni, és a kicsivel Olaszországba menekült, ahol korábban pornósként dolgozott. Ezt tudjuk eddig a kegyetlen gyilkosságról.
Vágólapra másolva!

Kegyetlenül, több késszúrással végezte ki a kisfiát B. Katalin pénteken az olaszországi Cittá della Pievében. A kicsi testét a gyilkosság után bevitte egy szupermarketbe, a kasszaszalagra helyezte, lefotózta, és a képet elküldte volt párjának azzal a kísérőszöveggel, hogy

Berohant a szupermarketbe és segítségért kiabált

A kiérkező mentők próbálták megmenteni a kis Alex életét, de hiába, a gyerek a mellkasát és nyakát ért több szúrás következtében azonnal meghalt. A nőt ezután őrizetbe vették, de a helyi lapok szerint

a kihallgatása során zavart állapotban volt, nem tett egyértelmű tanúvallomást.

Kezdetben a rendőrök azt sem tudták megállapítani, hogy pontosan milyen kapcsolatban van a halott kisfiúval.

Vasárnap letartóztatták a nőt, aki még mindig tagadja, hogy ő ölte meg a gyereket, és összevissza beszélt a haláláról.

A Tények arról számolt be, hogy a helyi rendőrség egy, a szupermarkettel szomszédos üres épületben is helyszínelt, Katalin vélhetően itt végzett a kicsivel. Ezután rohant át a szupermarketbe, ahol segítségért kiabált.

A magyar rendőrség is körözte az asszonyt, miután nem adta át a gyereket az apának a bírósági döntés ellenére

A Rómától északra található olasz kisváros lakóit sokkolta a kegyetlen bűncselekmény.

– Nincsenek szavak arra, ami történt. Egész Cittá della Pievét megrázta és sokkolta az eset, és csak erre a kétéves kis angyalkára tudunk gondolni – mondta a város polgármestere, Fausto Risini az Il Giornalénak.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság szombati közleménye szerint az eljárást az olasz rendőrség folytatja le emberölés miatt.

A saját hasát ütötte terhesen

Alex édesapja, Juhász Norbert a Tényeknek azt mondta, hogy elsőre fel sem fogta, mi történt, és abban bízott, hogy a Katalin által küldött sokkoló képet megszerkesztették.

– mondta a férfi elcsukló hangon a Tények riportjában.

Norbert azt mondta, hogy Katalinnal egy esti iskolában ismerkedtek meg. Az akkor 42 éves nő azt állította, hogy neki már nem lehet gyereke, két hónap múlva azonban mégis teherbe esett.

Katalin azonban nem akarta már azt sem, hogy a gyerek megszülessen. Norbert korábban a Borsnak arról beszélt, hogy Katalin a terhessége alatt végig dohányzott, szteroid tartalmú tablettákat szedett, és a férfi többször látta, hogy a nő a saját hasát üti.

Az anya viselkedése pedig a szülés után sem változott, nem bánt jól a csecsemővel.

Az apának ítélte a bíróság a gyereket

A pár kezdetben az apa szüleinél lakott, majd a nő az anyjához költözött, és ekkor már megtiltotta Norbertnek, hogy lássa a fiát. Katalin ezután egy gyermekelhelyezési pert is indított. A férfi így már csak a bírósági végzésnek megfelelően látogatta Alexet Dömsödön, ám egy idő után már csak a kerítésen keresztül találkozhattak.

Norbert a Borsnak arról beszélt, hogy Katalin korábban mindent megtett azért, hogy nehezítse a kapcsolattartást a gyerekkel, és

már korábban is azzal fenyegetőzött, hogy Alexet leönti benzinnel és meggyújtja.

Mindenkit feljelentgetett a környezetemben, engem pedig verbális erőszakkal és pedofilvádakkal illetett - mondta Alex édesapja.

A nő életvitelét elemezve a bíróság végül úgy döntött, hogy a gyereket Katalinnak azonnal át kell adnia az apának. A férfi szerdán el is ment Dömsödre, hogy elhozza a kisfiút, azonban ekkor már sem őt, sem az anyját nem találta ott. Mivel Katalin korábban is fenyegetőzött azzal, hogy a gyerekkel Olaszországba szökik, sejtette, hogy baj van, és értesítették a rendőröket.

A rendőrség ekkor nyomozást indított kiskorú elhelyezésének megváltoztatása bűncselekmény miatt, felvették a kapcsolatot a gyámhatósággal, és

körözést adtak ki a 44 éves nő ellen.

Katalin ámokfutását azonban már nem tudták megállítani: pénteken végzett a kicsivel.

Kovinak és Cicciolinának is írt

A nő nem véletlenül Olaszországba menekült, Katalin korábban itt dolgozott felnőttfilmesként. A Borsnak Kovács Kovi István, a magyar pornó legismertebb producere elmondta, hogy régről ismerte a nőt, és dolgoztak is együtt.

– Annak idején semmi különöset nem láttam rajta. Rendesen elvégezte a munkáját, majd amikor a kamerákat kikapcsoltuk, felöltözött és hazament – mondta az egykori pornóproducer, aki évek óta nem találkozott a nővel.

Két éve azonban Katalin megkereste a Facebookon, hogy tud-e neki munkát adni. Mivel azonban Kovinak akkor épp nem voltak forgatásai, nem tudott segíteni neki.

Azóta az is kiderült, hogy a nő nemcsak Kovival, hanem az Olaszországban élő Stadler Ilonával, vagyis Cicciolinával is levelezett. Az egykori pornószínésznő a Borsnak azt mondta, régóta tudott arról, hogy milyen problémák gyötrik Katalint.

Nagyon sajnálom szegény csöppséget, mert ő egy ártatlan kisfiú volt, aki nem tehetett semmiről. Próbáltam Katit meggyőzni, hogy egyezzen meg a volt párjával, de úgy tűnik, hiába – mondta Ciccolina.