Gyurcsányék cége és bűnöző ügyvédjük közötti fiktív kölcsönszerződésekről kap majd dokumentumokat Hadházy Ákos

Hadházy Ákos
Budapest, 2019. március 15. Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő beszél az ellenzéki pártok demonstrációján Budapesten a Szabad sajtó útján 2019. március 15-én, az 1848/49-es forradalom és szabadságharc emléknapján. MTI/Mónus Márton
Vágólapra másolva!
Budai Gyula fideszes országgyűlési képviselő felajánlotta segítségét Hadházy Ákosnak, aki Zuglóban a Momentum színeiben fog elindulni az előválasztáson. A rendszeresen álhíreket terjesztő Hadházy szeret korrupció elleni harcosként tetszelegni, ezért Budai postai úton fog megküldeni neki minden olyan iratot és dokumentumot, ami Dobrev Klára és Czeglédy Csaba korrupciógyanús ügyeire vonatkozik. A fideszes országgyűlési képviselő közösségi oldalán közzétett nyílt levelét alább közöljük.
Vágólapra másolva!

Kedves (Hadházy) Ákos.. Eljött az idő!
Most, hogy Momentum képviselőjelöltje lettél Zuglóban, és része lettél a baloldali ellenzéki összefogásnak, eljött az idő, hogy átadjam neked a Dobrev Klára és Czeglédy Csaba között létrejött fiktív kölcsönszerződéssel kapcsolatos dokumentumokat...

Tudod, ezek azok a fiktív szerződések, amikor is a Dobrev Klára vezette Altus az Európai Bizottságtól elnyert 1,5 milliárd forint európai uniós forrást, majd ebből nyújtott kölcsönt a Czeglédy Csaba által irányított Humán Operátor Zrt.-nek!

Tudod, arról a Czeglédy Csabáról beszélek, akinek 2021. március 2-án kezdődik a büntetőpere a Kecskeméti Törvényszéken költségvetési csalás bűntette és még sok más bűncselekmény miatt.

Tudod Ákos, arról a Czeglédy Csabáról beszélek, aki 6,3 milliárd forintot tüntetett el az állami költségvetésből úgy, hogy nem fizette be a járulékokat.

Tudod, arról a Czeglédy Csabáról beszélek, aki nem fizette ki a diákokat és nyugdíjas munkavállalókat, hiába dolgoztak meg a pénzükért.

Tudod, arról a Czeglédy Csabáról beszélek, aki egy év alatt - ügyvédi irodáján keresztül - közel 150 millió forint megbízási díjat kapott Niedermüller Péter és László Imre DK-s polgármesterektől.

Szerintem most, hogy a baloldali ellenzéki összefogás részese lettél a Momentum révén, van lehetőséged megkérdezni akár Dobrev Klárát, akár a "főnöködet" Gyurcsány Ferencet is, hogy mi is a helyzet ezekkel a gyanús kölcsönszerződésekkel, vagy mi is a helyzet ezzel a Csaba "gyerekkel", aki hamarosan Bíróság elé áll!
Előtte azért egyeztess Fekete-Győrrel, nehogy baj legyen belőle.

Szerintem ne hagyd ki ezt az óriási lehetőséget, mert neked mint az " igazság bajnokának", a korrupció elleni harc koronázatlan királyának, ez kötelességed és kötelezettséged.

Én segítek neked ebben a harcban, és holnap postai úton megküldök minden iratot és dokumentumot, ami a Dobrev- és Czeglédy-ügyre vonatkozik, és a többi rajtad múlik, Ákos!

Akkor hajrá, Ákos! Eljött az idő!
Remélem, nem leszel olyan gyáva mint a Jobbikos Bíró ügyében!