Késsel rabolt ki egy trafikot - videó

Vágólapra másolva!
A gödöllői rendőrök vádemelést javasolnak azzal a 25 éves bagi férfivel szemben, aki másfél éve késsel kirabolt egy trafikot - írja a Police.hu.
Vágólapra másolva!

Egy férfi 2020. október 27-én este hat előtt tíz perccel késsel fenyegetve követelte a bevételt egy bagi trafikban.

A nő „Ne szórakozzon!" felkiáltással nem adta oda a pénzt, mire a támadó a plexi alatt benyúlt és a pultot ütötte kése nyelével,

majd a nő felé szegezve erősködött tovább. Az alkalmazott ellenállt, továbbra sem adott át pénzt. Akkor ijedt meg igazán, amikor a férfi kése pengéjét már a pultba döfködte, ekkor indult az üzlet hátsó kijárata felé. A támadó próbálta megakadályozni, dulakodtak, végül a nő ki tudott menekülni a boltból és segítséget kért.

A késes férfi közben benyúlt a kasszába, kimarkolta a bevétel egy részét, majd elmenekült.

Az alkalmazott nem sérült meg a támadásban, a kárérték 340 ezer forint volt.

A rendőrök hat órával később a férfit elfogták, aki beismerte a rablást. Lakásán a rabolt pénz maradékát, 89.500 forintot megtalálták, a többiből - állítása szerint - felhalmozott adósságait rendezte.

Forrás: Sagyibó Melinda

Az azóta is letartóztatásban lévő férfi ellen a felfegyverkezve elkövetett rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult nyomozást a Gödöllői Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya befejezte, az iratokat átadta az ügyészségnek.