Ütöttek-vertek, rugdostak egy férfit Jobbágyiban

A férfi 2022. március 27-én 10 óra 45 perc körül Jobbágyiban, egy élelmiszerbolt melletti útszakaszon ismerősét bántalmazással fenyegette meg, és követelte tőle a korábban részére értékesített kábítószer árát.
A támadó házát is átkutatták, ahonnan 20 gramm alufóliába csomagolt különböző kábítószergyanús anyagot foglaltak le.
Vágólapra másolva!
A pásztói rendőrök elfogtak egy 31 éves férfit, aki vélt tartozás miatt bántalmazta vevőjét.
Vágólapra másolva!

Március 27-én 10 óra 45 perc körül Jobbágyiban, egy élelmiszerbolt mellett egy férfi leszólította az egyik ismerősét.

Megfenyegette, hogy baja lesz, ha nem adja meg neki a tartozását, vagyis a kábítószer árát, amit korábban adott el neki.

Az áldozat elszaladt, de a férfi nem hagyta, hogy elmeneküljön, gyorsan autóba ült és követni kezdte.

Amikor utolérte, a ruhájánál fogva a földre rántotta, majd többször belerúgott és ököllel is megütötte.

A támadó házát is átkutatták, ahonnan 20 gramm alufóliába csomagolt különböző kábítószergyanús anyagot foglaltak le Forrás: Police.hu

A férfi könnyebben sérült, de a szakemberek szerint csak véletlen, hogy nem lett komolyabb baja. A nyomozók kiderítették, hogy a jobbágyi támadó január és március 15-e között többször vásárolt kereskedelmi céllal különféle kábítószert, amelyet rendszeresen árult ismerősének. Közel ötven adásvétel jött létre köztük.

A rendőrök a férfi lakását is átkutatták, ahonnan közel 20 gramm alufóliába csomagolt különböző kábítószergyanús anyagot foglaltak le.

A 31 éves jobbágyi férfit elfogták, majd a Pásztói Rendőrkapitányságra vitték, ahol önbíráskodás, súlyos testi sértés kísérlet, valamint kábítószer-kereskedelem megalapozott gyanúja miatt kihallgatták és őrizetbe vették. Kezdeményezték a letartóztatását.