Három hét bujkálás után előkerült a püspökladányi halálos balesetet okozó férfi

két motorossal ütközött egy 37 éves férfi kocsija, az egyik motoros a helyszínen meghalt
két motorossal ütközött egy 37 éves férfi kocsija, az egyik motoros a helyszínen meghalt
Vágólapra másolva!
Egy 37 éves férfi autója összeütközött két motorossal, majd elhagyta a helyszínt. Három hét bujkálás után őrizetbe vették és kezdeményezték a letartóztatását.
Vágólapra másolva!

Súlyos közúti közlekedési baleset történt a 4-es számú főút püspökladányi szakaszán június 28-án. Egy autó áttért a szemközti forgalmi sávba és karambolozott két motorossal. A baleset után a kocsi vezetője kiszállt és elmenekült.

Az egyik motoros a helyszínen meghalt, a másikat súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

A rendőrök hajtóvadászatot indítottak a balesetet okozó férfi után. A környező utcákban tanúkat kerestek, minden apró részletet beszereztek, ami a segítségükre lehetett az azonosításában. Még aznap a látókörükbe került egy helybéli, akit kapcsolatba lehetett hozni a balesettel.

A 37 éves férfi ellen elfogatóparancsot adtak ki.

két motorossal ütközött egy 37 éves férfi kocsija, az egyik motoros a helyszínen meghalt Forrás: Police.hu

A püspökladányi nyomozók a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztályával és a Cívis Közterületi Támogató Alosztály munkatársaival közösen július 18-án fogták el debreceni búvóhelyén a sofőrt. Halálos közúti baleset gondatlan okozása, valamint segítségnyújtás elmulasztásának megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként. A nyomozás során kiderült, hogy a férfit jogerősen eltiltották a vezetéstől, így "járművezetés az eltiltás hatálya alatt" bűncselekmény miatt is felelhet. A rendőrök a férfit őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatása indítványozását.