Cserép persellyel, ököllel, térddel ütötte-verte a feleségét egy dorogi férfi

rendőrautó, rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
Vágólapra másolva!
Elítélte az Esztergomi Járásbíróság azt a férfit, aki rendszeresen bántotta a saját feleségét, amivel a nőnek testi és lelki szenvedést okozott. Az ítélet nem jogerős. 
Vágólapra másolva!

A férfi és a nő 2017 júniusa óta voltak házasok. A férfi féltékeny volt a feleségére, ezért rendszeresen vitatkozott vele, főleg akkor, amikor részeg volt. Ilyenkor kölcsönösen szidták egymást és a férfi meg is verte a nőt, többször is. 2017. június 11-én dorogi otthonukban

ököllel megütötte és térddel is megrúgta.

Ettől a nőnek többek között eltört a bordája, amely 4 hét alatt gyógyult meg.

Ez után a pár 2 évig Németországban élt, ahol a férfi folytatta a bántalmazást. Havi szinten megverte, lelki terrorban tartotta és mindenért őt hibáztatta.

2019-ben visszatértek Dorogra, ahol ugyanúgy folytatódott a nő tortúrája. 2020 májusától a férfi havonta legalább egyszer megverte a feleségét, pofozta, ököllel ütötte az arcát, gyomrát és rugdosta is. 2020. május 22-én a féltékeny férfi részegen megverte a nőt, ami miatt a feleség rendőri intézkedést kért.

De a férfi a rendőrök távozása után is folytatta a vitát és éjfél után nem sokkal a már aludni készülő feleségét, egy legalább 1 kg súlyú cserép persellyel fejen ütötte.

Illusztráció Fotó: Csudai Sándor - Origo

A több éven át tartó folyamatos bántalmazás állandó lelki gyötrelmet és testi szenvedést okozott a nőnek és az ellenállását is megtörte.

Az Esztergomi Járásbíróság 3 év 5 hónap börtönbüntetésre és 3 év közügyektől eltiltásra ítélte az erőszakos férjet. Az ítélet nem jogerős, az ügyész tudomásul vette, a vádlott és védő azonban fellebbezett.