Fontos díjat adtak át a jótékonysági előadáson az Operában - videó

breuer, peter, heti, tv, heti tv, 2020, Breuer Péter,
breuer, peter, heti, tv, heti tv, 2020, Breuer Péter,
Vágólapra másolva!
Lions Fair Play díjat kapott idén Breuer Péter, a Heti TV tulajdonosa az Operaházban. A zsidó közösségi televízió alapítója több mint egy évtizede segíti médiamegjelenésekkel és tanácsokkal a Lions munkát.
Vágólapra másolva!

A Klauzál Lions Club kiemelkedő jószolgálati rendezvényének köszönhetően ismét közel 500 kisgyereknek szereztek élményt, boldogságot. A gyerekek számos vidéki helyszínről (Kecskemét, Győr, Gödöllő, Budakalász), Kárpátaljáról, és természetesen Budapest különböző intézményeiből érkeztek a Lions Clubok szervezesében. Ebben a munkában is a Wesselenyi Lions Club vállalt oroszlánrészt a Klauzál Lions Club mellett.

Telt ház előtt elsőként Ókovács Szilveszter, az Operaház főigazgatója mondott köszöntőt, majd felolvasták Szalay-Bobrovniczky Vince helyettes államtitkár levele, és átadták a Wesselényi Lions Club-al közösen alapított Lions Fair play díj.

Idén az elismerést Breuer Péter, a Heti TV tulajdonosa vehette át, aki több mint egy évtizede segíti médiamegjelenésekkel és tanácsokkal a Lions munkát.