Szánalmasan magyarázkodott a bíróságon a kegyetlen babócsai feleséggyilkos - videó

Késsel és baltával végzett a feleségével egy férfi Babócsán 2022-ben
Késsel és baltával végzett a feleségével egy férfi Babócsán 2022-ben
Vágólapra másolva!
Sokallja a 15 év fegyházbüntetést az a férfi, aki baltával és késsel végezte ki 71 éves feleségét Babócsán. Az asszony elköltözött férjétől, mert sokszor volt részeg és folyamatosan veszekedtek. Két éve a férfi egy fejszével állított be a nőhöz és kegyetlenül megölte. A bíróság most ítélte el, a gyilkos a TV2 Tények felvétele szerint sírt és azt mondta, sajnálja, hogy megölte az asszonyt, de egyszerűen nem bírta elviselni, hogy elhagyta őt.
Vágólapra másolva!

Idegesen várta az ítéletet a most 74 éves férfi a Kaposvári törvényszéken. Azután ölte meg feleségét, hogy az a veszekedéseik miatt elköltözött otthonról. Folyamatosan zaklatta az asszonyt, aztán egy este nem haza ment részegen a kocsmából, hanem a házhoz, ahol a neje lakott. Kés és balta is volt nála.

Először leütötte, majd több tucatszor megszúrta a fején, a nyakán és a karján, végül a fejszével fejbe ütötte.

Az asszony ekkor még magánál volt, még a mentőket is ki tudta hívni, de nem sikerült megmenteni az életét, elvérzett. Aztán a férfi gondolt egyet és hasba szúrta magát, hogy önvédelemnek állítsa be a történteket. Őt még időben kórházba vitték.

Késsel és baltával végzett a feleségével egy férfi Babócsán 2022-ben Forrás: Origo

A babócsai feleséggyilkos szánalmas magyarázkodásba kezdett a bíróságon.

- mondta, majd sírva hozzátette, sajnálja, hogy megölte.

Az utolsó szó jogán tett vallomása után a bíró kihirdette az ítéletét, amelyben a férfit bűnösnek találta és 15 év fegyházbüntetést határozott meg számára a feltételes szabadlábra bocsátás lehetősége nélkül. Emellett 10 évre a közügyektől is eltiltotta. A babócsai feleséggyilkos szerint ez nagyon sok azért, amit tett, úgyhogy enyhítésért fellebbezett. Az ügy másodfokon folytatódik.