Halálra gázolt egy embert a metró a Nagyvárad térnél

ÁLTALÁNOS KULCSSZÓ felújítás felújított metróállomás KÖZLEKEDÉSI ESZKÖZ KÖZLEKEDÉSI LÉTESÍTMÉNY metró metróállomás SZEMÉLY utas
A 3-as metró felújított Lehel téri állomása
Vágólapra másolva!
Pénteken délelőtt a 3-as metró elgázolt egy embert a Nagyvárad térnél. A baleset miatt a metró nem jár a Deák Ferenc tér és Kőbánya-Kispest megállók között. Egy nő, aki éppen a metrón utazott, az Origónak elmondta, hogy semmit nem érzékeltek abból, hogy elütöttek valakit.
Vágólapra másolva!

Elgázolt egy embert a 3-as metró a Nagyvárad téri megállónál valamivel 10 óra előtt. Egy nő, aki pont a gázoló metrón utazott, elmondta, hogy semmit nem láttak és nem érzékeltek abból, hogy elütöttek valakit.

– mondta a nő az Origónak.

A BKK a közösségi oldalán azt írja, hogy a 3-as metró helyett baleset miatt pótlóbusz közlekedik a Deák Ferenc tér és Kőbánya-Kispest megállók között.

A katasztrófavédelem azt írja, hogy a baleset a Klinikák felé vezető oldalon történt, az érintett szakaszt már áramtalanították. A mentés idejére a metróközlekedést leállították.

Az Origónak Kisdi Márk Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője elmondta, hogy a tűzoltók a szerelvény alól kiemelték az elgázolt embert és átadták a mentőknek.

Frissítés:

Az esettel kapcsolatban megkerestük az Országos Mentőszolgálatot, akiktől azt a választ kaptuk, hogy

egy fiatal férfit gázolt el a metrő, akit hosszasan próbáltak újraéleszteni, de az életét már nem lehetett megmenteni.

(A címlapi kép illusztráció!)