Egy budapesti biztonsági őr brutálisan megvert egy férfit

rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
Vágólapra másolva!
Egy budapesti szórakozóhely biztonsági őre nem akart beengedni egy férfit, majd úgy megverte, hogy életveszélyes sérülése lett. 
Vágólapra másolva!

A biztonsági őr 2021. szeptember 4-én éjjel, egy VII. kerületi szórakozóhelyen dolgozott, ahol feladata volt az érkező vendégek beengedése is.

A sorba beállt egy férfi a barátaival együtt, és elővette az iratait, majd megmutatta a biztonsági őrnek.

Az őr megnézte a férfi iratait, majd közölte vele, hogy nem fogja beengedni és lökdösni kezdte.

A férfi ezt elfogadta, de széttárt karokkal jelezte, hogy nem érti az őr viselkedését. Ezután a férfi és társasága megkérdezte az őrtől, hogy miért nem engedi be a férfit, mire az rátámadt, lökdöste, majd megütötte a védekezni próbáló vendéget.

A férfi az ütéstől megtántorodott, mire az őr úgy mellkason lökte, hogy a férfi hanyatt esett és beverte a tarkóját a járdába, ami miatt elájult.

Az őr ezután elmenekült a helyszínről, míg az eszméletlen férfit a szórakozóhely szerződött mentőápolója látta el, amíg a mentősök a helyszínre érkeztek.

A kép illusztráció Fotó: Csudai Sándor - Origo

A férfi életveszélyesen megsérült, de a gyors és szakszerű orvosi ellátásnak köszönhetően nem került életveszélyes állapotba

A főügyészség a férfival szemben életveszélyt okozó testi sértés miatt emelt vádat, és börtönbüntetés kiszabását javasolta vele szemben, ezen kívül a biztonsági őr foglalkozástól való eltiltást - írja az ügyészség oldala.