Menczer Tamás: A magyarok biztonságát Gyurcsány Ferenc és a baloldal nem akarja megvédeni

határ, határsértés, migráns, kerítés, illegális határátkelés
Röszke, 2020. január 28. Rendőrautó a lezárt Röszke és Horgos közti közúti átkelőnél 2020. január 28-án. Az átkelőnél több mint hatvan határsértő próbált áttörni hajnalban, a rendőrök megakadályozták őket. MTI/Molnár Edvárd
Vágólapra másolva!
Szinte napra pontosan nyolc évvel ezelőtt mondta azt Gyurcsány Ferenc, hogy: „Jobban kell félni a kutyapiszoktól, mint a terroristáktól". Kiváló érzékkel, nagy éleslátással és empátiával mindössze néhány nappal azután, hogy Franciaországban terroristák támadássorozatot hajtottak végre, több mint 120 embert megöltek, 89 embert a Bataclan koncertteremben mészároltak le - írta Menczer Tamás államtitkár a Facebook oldalán.
Vágólapra másolva!

Látjuk Nyugat-Európában, hogy ha a terroristák úgy döntenek, uralják az utcákat, iskolákat és gyilkolnak, mészárolnak. Orbán Viktor és a kormány időben felismerte a veszélyt.

A magyar határon a terroristák éles fegyverrel lőnek a határt védő rendőrökre és határvadászokra.

Határkerítés Röszke és Horgos között. Forrás: MTI/Molnár Edvárd

De Gyurcsány Ferenc szerint a terroristáktól nem kell félni. A kutyapiszoktól kell.

- folytatta mondatát az államtitkár. A magyarok biztonságát Gyurcsány Ferenc és a baloldal nem akarja megvédeni.

Orbán Viktor és a kormány időben ismerte fel a veszélyt, lépéseket tett, ezért áll a kerítés, ezért védik rendőrök és határvadászok az országot, és ezért hoztunk létre szigorú törvényeket.

Ma Magyarország Európa legbiztonságosabb országa!

(A címlapi kép illusztráció!)