Santiago Abascal is ott lesz a CPAC Hungary színpadán - videó

cpachungary2023
CPAC Hungary 2023.
Vágólapra másolva!
Az idei, azaz a 3. CPAC Hungary-n a VOX elnöke mellett további európai nagyágyúk is felszólalnak majd: érkezik Tom van Grieken, Flandria bajnoka, Geert Wilders, Hollandia megmentője, és a Jog és az Igazságosság lengyel védelmezője, Marek Kuchciński is.
Vágólapra másolva!

A CPAC Hungary Európa legnagyobb nemzetközi konzervatív seregszemléje, ahová a világ legismertebb jobboldali vezetői, kutatói és influenszerei látogatnak el. Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is Orbán Viktort, Magyarország miniszterelnökét kérték fel főszónoknak.

A múlt heti amerikai CPAC most is nagyot szólt és „a jó hírünk az, hogy a legnagyobb jobbos dzsemboriig már csak ötvenet kell aludni

 - mondta Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ főigazgatója videóüzenetében. 

Szánthó emlékeztetett: „Mi vagyunk a wokebusters! Április 25-én és 26-án pedig lecsapoljuk a liberális mocsarat!”

Az Alapjogokért Központ munkájának köszönhetően megrendezésre kerülő konferencián azok a fontos nyugati politikai szereplők személyesen is jelen lesznek, akik a nemzeti értékekért, a nemzeti szolidaritásért, Magyarország sajátos hagyományainak és kultúrájának megőrzéséért, a nemzetközi békéért küzdő magyar kormány támogatói lehetnek a világpolitika porondján.