Szentkirályi Alexandra: Budapesten változás kell!

szentkirályialexandra, budapest
Szentkirályi Alexandra
Vágólapra másolva!
A Fidesz-KDNP főpolgármester jelöltje a Facebookon közzétett új videójában megmutatja, hogy reggel indulna munkába, mint mások is, de óriási a dugó, ezért nem lehet rendesen közlekedni. Szentkirályi Alexandra szerint ez nincs jól, és sürgősen változásra van szükség Budapesten.
Vágólapra másolva!

Szentkirályi Alexandra a közösségi oldalán arról számolt be, hogy 

Karácsony a Facebookon híreszteli, hogy kevesebb a dugó a fővárosban, csak az a baj, hogy aki nem buszsávban közlekedik, az máshogy tapasztalja.

Szentkirályi Alexandra szerint 

Karácsony miatt egész Budapest olyan, mintha egyetlen nagy közös parkoló lenne.

A Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje a közzétett videóban megmutatja, hogy reggel indulna munkába, mint mások is, de óriási a dugó, ezért nem lehet rendesen közlekedni. 

Karácsony Gergely fölényesen oktatja a budapestieket, hogy ki, mivel közlekedjen. De egy főpolgármesternek nem az a dolga, hogy megmondja, hogy mivel menjünk dolgozni, hanem, hogy előteremtse a közlekedési lehetőségeket.

Szentkirályi Alexandra felhívta a figyelmet arra, hogy naponta több ezer ember rostokol a dugókban, és nemcsak munka előtt és után, hanem egész nap, és Karácsony nem tesz semmit, csak kioktatja az embereket. A Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje leszögezte:

Karácsony ebben sem volt a helyzet magaslatán, hiszen egy kilométer sínt sem adott át az 5 éve alatt. Budapesten változás kell!

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEINK