Menczer Tamás: Küzdjünk Robert Fico helyett is és védjük meg a békét

menczertamás
Menczer Tamás interjút ad az Origónak 2024. májusában az uniós és önkormányzati választás tétjéről.
Fotó: Origo
Vágólapra másolva!
A tragikus helyzet az az, hogy Szlovákia miniszterelnökét tegnap a nyílt utcán lelőtték. Ötször lőttek rá. Most is kórházban van, és az életéért küzd. Az állapota kritikus - mondja Menczer Tamás a legújabb videójában, amely az egyik kampányrendezvényén készült.
Vágólapra másolva!

Két békepárti miniszterelnök volt az Európai Unióban, Orbán Viktor és Szlovákia miniszterelnöke, Robert Fico. Egyikük most kórházban fekszik, és ahogy említettem, az életéért küzd. Egy olyan miniszterelnök maradt, aki akcióképes, és meg tudja védeni a békét. Orbán Viktornak hívják. Így tehát most kedves barátaim, két feladatunk van

- mondta el a Fidesz kommunikációs igazgatója. Menczer Tamás szerint 

az egyik az az, hogy lélekben és imáinkban ott legyünk Robert Ficoval, a családjával, és a Szlovákia minden polgárával nagyon drukkolunk neki, ő egy erős ember, és bízom benne, hogy fel fog épülni a szörnyű támadás után. 

Hozzátette: 

a másik feladatunk pedig az, hogy küzdjünk Robert Fico helyett is, küzdjünk kétszeres erővel, küzdjünk sokszoros erővel, és védjük meg a békét menjünk el június 1-jén a Békemenetre, és június 9-én pedig szavazni. 

Védjük meg Magyarország békéjét, és mondjunk igent a békére. Mi erre képesek vagyunk, igazából csak mi magyarok vagyunk, erre a feladatra képesek, ami most előttünk áll, de mi képesek vagyunk rá. Ez tehát a feladatunk június 9-én: megvédeni Magyarországot és igent mondani a békére.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEINK