Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

A BudaPart Gate irodaházban a bérlők a CPI színvonalas szolgáltatásait élvezhetik

Vágólapra másolva!
A legnagyobb magyarországi irodaportfólióval rendelkező CPI Hungary számos ikonikus irodaházat tulajdonosként üzemeltet, ezek között található a BudaPart Gate is, amely a Lágymányosi öbölben épülő, a 21. század összes vívmányát felvonultató új városnegyed kapujában helyezkedik el. A legmodernebb építészeti és műszaki megoldások egyesülnek a CPI rugalmas, magas vonalú szolgáltatásaival, ahol a dolgozói jóllét és a fenntarthatóság kerül a fókuszba egy páratlan természeti környezetben.
Vágólapra másolva!

A CPI Hungary Magyarország legnagyobb irodaállomány-tulajdonosa és -üzemeltetője, hiszen a vállalathoz 328 500 négyzetméternyi irodaterület tartozik. A portfólió számos épülete elérte vagy megközelítette a 100%-os kihasználtságot, amely a tavalyi számoknak is köszönhető, hiszen 54 ezer négyzetméternyi területre több mint 60 bérleti szerződést írtak alá 2023-ban.

 

A vállalat korábban az Immofinanz és az S IMMO felvásárlásával jelentősen megnövelte az ingatlanállományát, ennek során a 20 ezer négyzetméteres BudaPart Gate 2023-ban került a CPI kezelésébe. Az irodaházat a BudaPart városnegyed kapujában adták át 2020-ban, amely egyedülálló fekvésének és jó megközelíthetőségének is köszönheti a népszerűségét, hiszen a Lágymányosi öböl és hatalmas zöld park veszi körbe, ahol rekreációs, sportolási és szórakozási lehetőségek állnak a bérlők és a látogatók rendelkezésére.

Fotó: György Palkó

A páratlanul idilli környezetben az irodaház használói is élvezhetik a CPI Hungary rugalmas szolgáltatásait, hiszen a tulajdonosváltással sokkal magasabb szintre lépett az épületüzemeltetés. A menedzsment aktív kommunikációt folytat a bérlőkkel, folyamatosan innovációban gondolkodik; az új trendek és a változó szükségletek szerint rugalmas irodai megoldásokat kínál, így az ügyfelek több csomagajánlat közül választhatnak.

Sőt, a bérlők akár a CPI több irodaházában is igénybe vehetnek szolgáltatásokat, így mindenki megtalálja a számára ideális munkateret. Így például a vállalat egyik épületében irodát bérelhetünk, a másikban pedig közösségi térben dolgozhatunk, vagy akár egy konferenciatermet is birtokba vehetünk. Emellett a jól ismert Humán Innovációs Program és a myhive márka szinte már szállodai szintű jólléti szolgáltatásokat nyújt a bérlőknek, hogy valóban élményközpontú és közösségi szemléletű munkahelyeken dolgozhassanak. Ez rövid és hosszú távon is növeli a dolgozók mentális egészségét, jól érzik magukat az irodában.

 

A vállalat portfóliójában integrált vagyon- és ingatlankezelés valósul meg. Természetesen az in-house bérlőkezelés és kereskedelmi üzemeltetés a BudaPart Gate irodaházban is megtalálhatók, így az itt működő vállalatok kívánságait és új igényeit gyorsan és hatékonyan teljesítik, hogy a dolgozók maximálisan a feladataikra koncentrálhassanak egy otthonos és kényelmes munkahelyen.

A CPI elsőként az országban zöld bérleti szerződést kínál a bérlőknek a BudaPart Gate irodaházban is, ez alapján fenntarthatósági fórumokat tart évente kétszer, hogy megismertesse a dolgozókat az együttműködési lehetőségekkel, illetve együtt csökkentsék az ingatlanok és bérlemények környezetre gyakorolt káros hatásait. 

A zöld bérleti szerződés jól illeszkedik a BudaPart Gate LEED Gold zöld minősítéséhez is, hiszen az irodaházat már eleve úgy tervezték, hogy maximálisan megfeleljen a fenntarthatósági követelményeknek. Többek között az energiahatékony gépészeti megoldások és homlokzati szerkezet, az energiatakarékos világítótestek, a víztakarékos öntözés, az elektromos autótöltők, valamint a beépített anyagok jelentős újrahasznosítottanyag-tartalmának magas aránya járultak hozzá az elismerés megszerzéséhez.

Mindemellett a CPI korszerű energiastratégiájával stabilan tartotta az árakat az elmúlt években, így a költséghatékonyságot már a BudaPart Gate használói is élvezhetik. Továbbá a portfólió villamosenergia-szükségletét régiós megújuló energiaforrásokból biztosítja származási garanciával, amely kiszámítható üzemeltetési és energiaköltségeket biztosít a bérlők számára.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről