Újra divat a kényelem és a tartósság - itt a G&T cipő!

Vágólapra másolva!
Ki ne ábrándozna a cipőről, amely kényelmes, egyedi és tartós is? A röpke két év alatt ismertté vált hazai cipőmárka, a G&T meglépte azt, amiről az igényes cipők hívei álmodoznak. A kézi, manufakturális gyártással visszahozták a régi cipőkészítés világát, miközben a különleges anyagok és a trendi színek révén új értékekkel is felruházták a klasszikus utcai sportcipőket.
Vágólapra másolva!
Forrás: www.gtcipo.hu

Jó cipőt találni nem könnyű, ma már aligha tudunk utánanézni, hogyan és hol készült lábbelink. Mégis félünk továbblépni a minőség felé, mert attól tartunk, az exkluzív cipők megfizethetetlenek. A G&T utcai sportcipők fényesen rácáfolnak erre: kompromisszumoktól mentesen tartósak és kényelmesek. Az álmok cipői ezek, már csak azért is, mert az alapító társtulajdonos, Gondi Sándor álma vált velük valóra a saját cipőmárka létrehozásáról. A fiatal martfűi cipésznek már a családja is a hazai cipőgyártás fellegvárában dolgozott, nem csoda, hogy ezen a területen képzelte el a jövőjét. Ráadásul egy hozzá hasonlóan lelkes társra is lelt, a másik tulajdonos, Tóth Máté személyében. A G&T cipő Tiszaföldváron készül, magyar munkások keze által. Még arra is figyelnek, hogy helyben jótékonykodjanak, nemrég nehéz sorsú gyermekeknek adományoztak 75 pár cipőt.

Forrás: www.gtcipo.hu

A G&T cipő megjelenése egyszerre idézi a 70-es, 80-as évek cipőinek alap formavilágát és a legújabb trendeket, melyek követésére nagy hangsúlyt fektetnek. A felsőrész prémium minőségű bőr, az alap modell esetében még a bélés anyaga is magas komfortérzetet adó bélésbőr. A kényelem érdekében a talpbetét ugyancsak bélésbőrrel kasírozott. Sőt, a cipőt akár a lábat kényeztető harántemelős talpbetéttel is kérhetjük. Az alap cipőmodellnél a könnyed járást kiváló minőségű olasz gumitalp biztosítja. A G&T unisex modelljei mellett már elérhető a prémium nubuk- és nappabőrből, habosított TR talppal készülő, szupernőies, könnyű és rugalmas Alina-kollekció is.

Forrás: www.gtcipo.hu

A G&T cipők kétségkívül elnyerték a vásárlók szívét, amit visszajelzéseik is tanúsítanak. Van olyan, akit a „káprázatos tapintás”, a „prémium varrás és kidolgozás”, vagy „a hibátlan méretezés” nyűgöz le. Másnak a „cipészműhely illata” dobogtatja meg a szívét. De rendkívüli tartóssága is meggyőző: „már gyűröm egy ideje, de mintha elpusztíthatatlan lenne”.

Forrás: www.gtcipo.hu

Hogyan lehet neked is kényelmes, tartós G&T cipőd? Csak pár kattintásnyira vagy tőle!

Lépj máris a minőség felé, keresd fel a weboldalt és válaszd ki a saját G&T cipődet: www.gtcipo.hu