Megújult Orbán Viktor honlapja

Vágólapra másolva!
Átalakult kedden Orbán Viktornak, a Fidesz elnökének a honlapja. A sötétzölt alapszínű új honlap közvetlenül átvezet Orbán Facebook-oldalára, mutatja a politikus rajongóinak aktuális számát és többek arcképét is. Az Orbánról szóló híreket ezentúl angol nyelven is lehet olvasni.
Vágólapra másolva!

Megújult Orbán Viktor Fidesz-elnök honlapja, az oldalra kattintókat megváltozott színvilág és tipográfia fogadja. A honlap új, meghatározó alapszíne a sötétzöld. A fejlécen az áll, hogy "Itt az idő", a szöveg mellett jobbra az öltönyt viselő Orbán félprofilja látható a nemzeti zászlóval a háttérben.

A továbbra is az orbanviktor.hu címen elérhető oldalon a pártelnök videóüzeneteit, közszerepléseit a honlap szerint "emberközeli perspektívából bemutató kisfilmek és riportok" ezentúl a ViktorTV menüpont alatt érhetők el.

A honlapra felkerült főbb híreket angol nyelven is lehet már olvasni. A korábbi anyagok, írások a honlap archívumban találhatók meg.

A Vendégkönyv rovat új formában működik tovább, a honlap szerkesztői Orbán Viktor Facebook-oldalának fórumaiban várják az érdeklődök hozzászólásait. A főoldalon az is látható, hány rajongója van a Facebook közösségi portálon a Fidesz-KDNP miniszterelnök-jelöltjének. Ez a szám kedd este 15056 volt. Ugyanitt egy fényképes tabló is látható néhány rajongóról, és közvetlen link vezet a rajongók közé feliratkozáshoz.