A röszkei támadás szervezése is a Soros-hálózathoz kapcsolódik

Horgos, menekültek, 2015.09.16.
Horgos, 2015. szeptember 16. Migránsok tüntetnek a Horgos-Röszke határátkelőhelynél, a magyar-szerb határ szerbiai oldalán 2015. szeptember 16-án. Könnygázt és vízágyút is bevetettek a magyar rendőrök a magyar-szerb határnál az őket dobáló illegális bevándorlókkal szemben. MTI Fotó: Ujvári Sándor
Vágólapra másolva!
Kovács Zoltán kormányszóvivő azt mondta, a kormány kiemelten foglalkozik a Soros-hálózat működésével kapcsolatosan napról napra nyilvánosságra kerülő hírekkel, hangfelvételekkel. Példaként említett egy olyan korábbi nyilatkozatot, amely szerint a Soros-hálózat kétezer embere dolgozik a magyar miniszterelnök és Magyarország ellen.
Vágólapra másolva!

A kormányszóvivő szerint a határzár tiltott átlépéséért és a társtettesként elkövetett terrorcselekményért nem jogerősen elítélt röszkei zavargó, Ahmed H. tetteinek mentegetése, az ehhez kapcsolódó nemzetközi lejárató kampány és a nemzetközi közvélemény félrevezetése egyaránt arról tanúskodik, hogy a röszkei támadást is a Soros-szervezet hajtatta végre. Minden eszközt felhasznál, hogy az említett kétezer ember a lehető leghatékonyabban tudja végrehajtani Soros György elképzeléseit - mondta Kovács Zoltán. Ide sorolta a külföldi kormányok befolyásolását, illegális adatgyűjtést és nemzetközi szervezetek ellátását torzított adatokkal.

Migránsok tüntetnek a Horgos-Röszke határátkelőhelynél, a magyar-szerb határ szerbiai oldalán 2015. szeptember 16-án. MTI Fotó: Ujvári Sándor Forrás: MTI/Ujvári Sándor

Nyilvánvalónak nevezte, hogy a jövő vasárnapi választáson

a Soros-hálózat egy olyan bevándorláspárti kormányt akar hatalomba helyezni, amely kiszolgálja az érdekeit, céljait, ezek középpontjában a Magyarországot és Európát védő határkerítés lebontásával.

Mindezek miatt van szükség a "Stop Soros" törvénycsomagra, amellyel kapcsolatban gondoskodni fognak arról, hogy az új Országgyűlés a lehető leggyorsabban elfogadja, ez a jogszabály garantálhatja ugyanis, hogy a Soros-szervezetek elképzelései ne valósulhassanak meg - közölte a szóvivő.