Barlangi Mikulás hoz ajándékot a gyerekeknek

Vágólapra másolva!
Akarod valami különlegessel meglepni a gyerekeidet? Vidd el őket december 3-6. között a Szemlőhegyi barlangba, ahol kötélen ereszkedik le a tátott szájú gyerekek közé ajándékokkal a Mikulás.
Vágólapra másolva!

Idén december 3-6. között a Szemlő-hegyi barlangba is ellátogat a Mikulás. Szarvasok vontatta szánját azonban kint hagyja, és kötélen ereszkedik le a barlang falán a krampuszokkal, névre szóló ajándékokat hozva a gyerekeknek. A Mikulás-program mellett a barlang is megtekinthető.

A Szemlő-hegyi-barlang Budapest egyik legértékesebb természeti kincse. Több, tágas folyosóból áll. Látványos formakincsű, ásványkiválásokkal gazdagon díszített. A túraútvonal mintegy 250 méter, melyet a látogatók kényelmes betonjárdákon és lépcsőkön járhatnak be. A barlang tiszta, pormentes levegője lehetővé teszi asztmás és légúti betegségben szenvedők kezelését a barlangban. A gyerekek megismerkedhetnek a barlanggal és névre szóló ajándékcsomagot kapnak a Mikulástól.

A program díja 1600 Ft gyerekeknek (mikuláscsomaggal) és 600 Ft felnőtteknek. Egy nap hat Mikulás-túra indul a barlangba, 10.30-tól 15.30-ig óránként. Előre jelentkezni kell a mikuláscsomagok miatt Balázs Andreánál : 06/ 20 /2631872, e-mail: barlangimikulas@citromail.hu