Legyen saját Louis Vuitton-od!

Vágólapra másolva!
Sokak legtitkosabb vágya egy eredeti, hamisítatlan Louis Vuitton táska. A csodálatos megmunkálás és Marc Jacobs fantasztikus  gondolatai ötvöződnek, avagy manifesztálódnak eme kiegészítőben. Ha Ön is sokszor szokott egy bizonyos Andrássy úti bolt előtt ácsorogni, rátapadni a kirakatüvegre az elérhetetlen zsákmányért, akkor ez az ötlet éppen Önnek szól.
Vágólapra másolva!

Az idei őszi/téli szezon kínálatának tervezésekor Marc Jacobs fantáziája ismét meglódult. Hasonló nyakláncokat kreált, mint amiket annak idején mi magunk is készítettünk. Csak azok papírból voltak és a farsangi dekorációhoz dolgoztunk az óvónéni keze alá. Na és persze az óvó néni nem akart a végeredményért több százezer forintot leperkálni, legfeljebb egy fejsimogatás és egy "Ügyes vagy!" volt érte a honorárium.

Forrás: [origo]

Na de persze ez lehet, hogy a szocialista tömb Magyarországán volt csak így, Franciahonban más volt a díjazása. Legalábbis Mr. Jacobs olyan jó szívvel emlékezik erre vissza, hogy rögtön rittyentett is egy kollekcióra valót.

Forrás: [origo]

Azonban, ha jelenleg éppen nem úgy állunk anyagilag, hogy csak belibbenjünk a szalonba egy ilyen műremekért, akkor itt egy kis rafinéria, hogy ne kelljen Önnek se nélkülözni az elit rétegek luxusát.

Forrás: [origo]

Hozzávalók:

Vastagfilc, vagy dekorgumi és drótszélű szalag

Hímzőfonal

Szatén- vagy organzaszalag

Gombok, ékkövek és gyöngyök

Vágjon ki tetszőleges vastagságú - ilyen széles lesz a lánc - darabokat a vastagfilc anyagból!


Ezeket a darabokat láncszerűen varrja össze, majd a végén, ha már elég hosszú kössön a két végére szalagot!

Forrás: [origo]

Tetszőlegesen dekorálhatja. Mi itt különböző nagyságú és színű gombokat varrtunk rá.

Forrás: [origo]

Erre a karkötőre fog alakú gyöngyöket applikáltunk.

Forrás: [origo]

Ékkőragasztóval ékköveket rögzítettünk rajta. Amennyiben dekorgumiból készíti és drótszélű szalaggal szeretné bevonni. a szalagot is rá kell varrnia a dekorgumi alapra. A vastagfilceset ajánljuk kezdőknek, a dekorgumis-szalagos verziót haladóknak!