Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Geri Halliwell az Úristenhez fordult

Vágólapra másolva!
A drámai módon lefogyott ex-spice girl, Geri Halliwell (29) legújabban egy keresztény közösség kurzusán kutatja az élet értelmét. Ez azzal is összefüggésben lehet, hogy férfi barátai az utóbbi időben tréfát űznek belőle.
Vágólapra másolva!

A Jóistenhez fordult Geri Halliwell. A több mint húsz kilót fogyott egykori spice girl (Ginger Spice) legújabban az Alpha elnevezésű keresztény gyülekezet tízhetes kurzusán vesz részt - adta hírül a Sun brit bulvárlap. Geri szereti az effajta közösségi lelki gyógymódot: korábban az "Anonim Sokat Evők" gyűléseire járt. Mindemellett nagy rajongója a jógának, és természetesen szigorú diétán van, nem fogyaszt sem cukrot, sem tejtermékeket.

Az Alpha egy tízhetes kurzus, melyen olyan kérdéseket vitatnak meg, hogy "Kicsoda Jézsus Krisztus?" és "Miért kell imádkozni?". A tanfolyam egyik résztvevője úgy nyilatkozott, hogy Geri hamar beilleszkedett a közösségbe és szemmel láthatóan jól érzi magát a gyűléseken. Pedig inkognitóban, farmerban és napszemüvegben a hátsó bejáraton keresztül közelíti meg a londoni Knightsbridge-ben található Szentháromság anglikán templomot, ahol a tanfolyam zajlik.

A pletykák szerint Geri valószínűleg azért fordult a vallás felé, mert csúnyán csalódott közelinek hitt barátaiban; a szintén Gingernek becézett médiamogul Chris Evansban, George Michaelben, akiről egyeszer azt mondta, hogy "ha nem lenne meleg, ráhajtanék", illetve Robbie Williamsben. Főleg Robbie-ban, aki az utóbbi időben többször is csúfot űzött belőle. Korábban olyannyira jó viszonyban voltak, hogy gyakran az ágyban is találkozgattak - amit sokáig mind a két sztár tagadott. Végül ez év áprilisában vallották be a nyilvánosság előtt is kapcsolatukat, azóta azonban alaposan megváltozott a viszony - főleg Robbie Williams részéről. Nemrég azt nyilatkozta, hogy az énekesnő szeretkezés közben szereti kisbabának tettetni magát. Ekkor úgy beszél és néz, mint egy "elmebeteg kisgyerek". Állítólag az is többször előfordult, hogy ha Geri fel akart ugrani hozzá, mikor többedmagával volt otthon, nem engedte be vagy csak nagyon sokára; ilyenkor a társaság tagjai monitoron figyelték az énekesnőt és szóban, illetve grimaszokkal csúfolták

Korábban:

Geri melegen búcsúztatta Spice Girls-t

Geri Halliwell megtarthatja koncertjét a brit alakulatoknak

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről