Gerit nem engedték be a férfiöltözőbe

Vágólapra másolva!
Geri Halliwell újabb botrányba keveredett. Ezúttal egy exkluzív londoni klub edzőtermének férfiöltözőjébe akart bemenni, mert sürgősen látni akarta a barátját. A férfi állítólag hamarosan elveszi feleségül.
Vágólapra másolva!

Forrás: MTIA Spice Girls együttes egykori tagja, Geri Halliwell nagy botrányt kavart egy exkluzív londoni edzőteremben. A sztár be akart menni a férfiöltözőbe, hogy beszélhessen szerelmével, Demian Warnerrel, ám ezt megtiltották neki. "Parázs vitába keveredett az egyik alkalmazottal, miközben megpróbált bejutni kedveséhez. Hihetetlen volt látni, hogy nem nyugodott bele a visszautasításba. Nagy kiabálás kezdődött, teli torokból üvöltötte, hogy 'engedjenek be, látni akarom a barátomat', és egyáltalán nem zavarta, hogy mindenki hallja őt" - mondta egy szemtanú.

Az énekesnő öt hónapja jár a rehabilitációs intézetben megismert milliomos Demian Warnerrel, de addig nem akarta végleg elkötelezni magát, míg Demian el nem utazott hozzá Angliába. Az énekesnő jelenleg a Popsztárok: A riválisok című vetélkedőben szerepel zsűritagként, de a munka végeztével állítólag bejelentik az eljegyzésüket. "Gerivel madarat lehetne fogatni. Iszonyúan szerelmes, ugyanakkor realista, és azt mondta, mielőtt igent mondana, Demiannek el kell jönnie, hogy lássa, milyen az ő élete Angliában" - mondta egy barát. Az esküvő után szeretne visszatérni Los Angelesbe, mert ott nem üldözik a rajongók.

Ez már nem az első botrányos esete volt az énekesnőnek az említett helyen. Korábban azzal okozott feltűnést, hogy szabadon engedte a kutyáját a klub éttermében, sőt ott etette meg a Harry nevű jószágot.

Korábban:
Geri halliwell ENSZ-tanfolyamon
Geri Halliwell bulímiás
Geri újabb kötetre készül