Heather Mills állítja: jóban van Paul lányaival

Vágólapra másolva!
Heather Mills a New York magazinnak adott interjújában hamarosan megjelenő önélatrajzi kötetének népszerűsítése mellett azt is fontosnak tartotta elmondani, hogy harmonikus a viszonya Paul McCartney lányaival.
Vágólapra másolva!

Fotó: HölgyfórumAz ex-Beatle újdonsült felesége, a hányatott sorsú Heather Mills a korábbi hírek szerint nincs valami jó viszonyban az énekes előző házasságából született lányaival. Stella, McCartney 30 éves divattervező lánya állítólag kezdettől fogva ellenezte kapcsolatukat, ezért a nála alig idősebb mostohaanya esküvői ruháját sem volt hajlandó megtervezni.

Új színt hozott a történetbe Heather közelmúltban adott nyilatkozata, miszerint ő és Stella nagyon jól kijönnek egymással, sőt a milliomos feleség az énekes többi gyermekével is felhőtlen, mondhatni "baráti" kapcsolatban áll: "Önnek sejtelme sem lehet arról, mennyire közel állunk egymáshoz Paul lányaival. Heatherrel, az idősebbik testvérrel minden nap beszélünk ... minden egyes nap vagy 40 percen át." A hamarosan megjelenő önélatrajzi írásának apropójából adott interjúban erősködött, hogy Stella hamarosan sajtóközleményben adja a nyilvánosság tudtára: ők ketten remekül kijönnek egymással.

Állítása már csak azért is meglepő, mert házasságkötési terveik nagy ellenállást váltottak ki a gyerekekből, a kialakult helyzetet maga a leendő férj is a "nagyon nehéz", illetve a "bonyolult" jelzőkkel illette. Állítólag nem sokon múlott, hogy a pár az utolsó pillanatban visszamondja az esküvőt.

A Stellát képviselő Mesh Chibber határozottan leszögezte: "Stella eddig magánéletének egyetlen részletét sem tárta a nyilvánosság elé, így teljességgel kizárt, hogy nyilatkozzon a kettejük kapcsolatát illetően." Mills szóvivőjének kommentárja ennél is meglepőbb: "nem állítom, hogy Heather soha nem esik túlzásokba nyilatkozataiban, de abban az egyben biztos vagyok, hogy ezt nem ártó szándékkal teszi".

Korábban:
Heather Mills hajléktalan volt
Paul McCartney kidobta a jegygyűrűjét
McCartney tagadja a családi viszályt