Elton John leteszi a szemüveget

Vágólapra másolva!
A meghökkentő ruháiról és szemüveg kollekciójáról is híres brit énekes úgy döntött, nemcsak a kopaszsága, hanem látási problémái ellen is felveszi a küzdelmet.
Vágólapra másolva!

Hölgyfórum Elton John elhatározta, megműtteti magát, hogy soha többé ne kelljen szemüveget hordania. Az 55 éves énekes szerint a jövő februárra tervezett operációval megszűnhet kiszolgáltatottsága, ugyanis nagy méretű otthonában, amikor szüksége lett volna rá, soha nem talált egyetlen lencsét sem. "Semmit sem látok, akkor miért várjak" - tette fel a költői kérdést a jelenleg 4 ezer szemüveggel rendelkező Elton John.

Az énekes annak ellenére döntött a lézeres szemműtét mellett, hogy a tulajdonában lévő extravagáns szemüvegek legfontosabb védjegyei közé tartoznak. A sztár eddigi élete során 20 ezret vásárolt belőlük, köztük eső elleni ablaktörlővel, napellenzővel, és futófénnyel ellátott darabokat. Első szemüvegére emlékezve elmondta, hogy gyermekkorában egészen más volt a helyzet, nem lehettek extra igényei. "Abban az időben két-három típus közül választhatott az ember, teknősbékapáncélból készült keretet, vagy a John Lennonéhoz hasonló kerek fajtát vehetett csak" - állította szembe a sztár a múltat és a jelent.

Elton John, aki korábban a kopaszságát is megelégelte és póthajat ültettetett be magának, feleslegessé váló szemüvegeitől árverés útján akar megszabadulni.