Carey: Eminem kisiskolás módjára fenyegetőzik

Vágólapra másolva!
Eminem nemrégiben kijelentette: készülő dalában felhasználja azt az eredeti, kissé érzelgős hangüzenetet, melyet egykori kedvese, Mariah Carey hagyott szakításuk idején a rapsztár üzenetrögzítőjén. Az énekesnő gyerekesnek titulálta Eminem viselkedését.
Vágólapra másolva!

Közel egy évvel ezelőtt a komoly magánéleti válságba került énekesnő, Mariah Carey - aki épp akkoriban vált el Tommy Mottolától, a Sony lemezkiadó vállalat vezetőjétől -, rövid, ám viharos kalandba bonyolódott a nem kevésbé zűrös előéletű Eminemmel.

A "rap fehér fenegyerekeként" emlegetett Eminem most azzal fenyegette meg egykori kedvesét, hogy készülő dalában felhasználja azt az eredeti, kissé érzelgős hangüzenetet, melyet Mariah a szakításuk idején hagyott a rögzítőjén.

"Ha valóban arra készül, hogy felhasználja ezt az ősrégi üzenetet, akkor szerintem nem normális. Olyan, mintha lányos marakodásra próbálna kényszeríteni. Komolyan úgy viselkedik velem, mint egy általános iskolás fiú a volt szerelmével. Szerintem nagyon gyerekes ez az egész, de próbálkozzon nyugodtan, majd meglátjuk, ki húzza a rövidebbet, amikor szembe találja magát az ügyvédemmel" - nyilatkozta az énekesnő, aki egyébként abban reménykedik, hogy angliai koncertkörútja során végre összehozza a sors egy szimpatikus brit fiatalemberrel: "Sose találkozom senkivel. Egy aranyos, jóképű fickóra vágyom, mondjuk, egy sportolóra."