Kylie Minogue: új barát mellé új vagyon

Vágólapra másolva!
Dupla öröm az ausztrál énekesnőnek, hogy magánélete mellett szerződését is megújíthatta, amelynek összege a korábbi többszöröse. Kylie Minogue főleg az ajándéktárgyak forgalmának alakulására figyel.
Vágólapra másolva!
Forrás: REUTERS
Kylie Minogue

Több viharos kapcsolat után Kylie Minogue bemutatta szüleinek új barátját, Olivier Martinezt a család vidéki birtokán. A francia filmszínész és a Minogue szülők találkozás miatt a sztárok barátai azt állítják, a gyermekre vágyó Kylie arra készül, hogy összeházasodjon a férfival.

Szerelmi életének fellendülése mellett üzleti ügyeinek változásai is optimizmust önthetnek az énekesnőbe, akinek menedzserei új szerződést terveznek az EMI kiadóval. Az elképzelések szerint a sztár hamarosan öt évre szóló, 58 millió dolláros, azaz 12 milliárd forintos lemezszerződést ír alá a brit céggel, bár a jelenlegi megállapodás csak 1,3 millióról szól.

Az énekesnő és képviselői azóta próbálnak kedvezőbb szerződést kötni, amióta Kylie 2001-es Spinning Around című slágerével sikert aratott. "Kylie és csapata a szerződés három különböző részén dolgozik, úgy mint a lemezeladás, DVD- és videoeladás, valamint az ajándéktárgyakból származó bevételek. Ez utóbbiból származó összeg rendkívül magas, és azt próbálják elérni, hogy minden centet ő kapjon meg. Kylie Minogue volt az egyedüli olyan előadó, akinek az idén három naptára is megjelent, és a bevételek nagy részét meg is kapta érte" - monda az EMI egyik munkatársa.

Kylie Minogue linkekhttp://vizsla.origo.hu/static/kultura,_muveszet,_tarsadalom/muveszet/zene/mufajok/pop,_rock/pop,_rock_eloadok/kulfoldi_enekesek/Kylie_Minogue/

Ha aláírják a szerződést, akkor Kylie Minogue lesz a brit Robbie Williams után a második legjobban fizetett előadó.

Kylie stílust vált/axetazis/20030422kylie.html