Öldöklő harcok Barry White vagyonáért

Vágólapra másolva!
Öldöklő vita indult meg Barry White, az elmúlt pénteken elhunyt soullegenda lehetséges örökösei között. Az énekes jelenlegi és volt családja már a halálos ágyán fekvő beteg feje fölött elkezdte a harcot a vagyonért, melynek pontos méretéről senki sem tud biztosat.
Vágólapra másolva!

Forrás: EPAA színpadtól távol, a csukott ajtók mögött Barry White élete kevésbé volt napfényes és romantikus, mint azt számai alapján sejteni lehetett volna. Családi és személyes kapcsolatai kusza hálóját két ex-feleség, kilenc gyermek és egy szerető bogozta a jogászok számára is talán kibogozhatatlanra, így a 100 millió eladott lemez és ki tudja hány ezer fellépés hozta vagyon sorsa ugyancsak kétséges. Különösen, miután szeretője, a 37 éves Katherine Denton alig néhány héttel ezelőtt adott életet Bariannának, White legkisebb gyermekének.

A legnagyobb csaták természetesen White feleségei és szeretői között dúlnak; a barátok szerint a viták és üvöltözések már a paralizáltan és beszédképtelenül fekvő énekes kórházi ágyánál megkezdődtek. Természetesen mindenkinek van indoka arra, hogy miért éppen neki járna a legnagyobb szelet a tortából. Mary, az énekes első felesége, négy gyermekének anyja éppen elsőségére hivatkozik. Glodean, az elhagyott második hitves azzal érvel, hogy White-tal hivatalosan még mindig összeköti őket a törvényes kapocs, Katherine pedig mindenkit arra emlékeztet, hogy a szokásjog szerint ő számít a dúsgazdag elhunyt "feleségének". Hét éve élnek együtt, és bár a feleségek által követelt apasági tesztet megtagadta, gyermeket is szült az énekesnek. Végrendelet egyelőre nem került elő.